Eğitim & Kariyer Bayram’da ders çalışacak ya da çalışması gereken var mı? XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çalışmam gerekiyor ya kurum sınavı var çünkü, var mı başka çalışacak?Türev int bakcam yıllar sonra 🥲 Bayram’da ders çalışacak ya da çalışması gereken var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Ben de integral çalışıcam, çalışmam gerekiyo yani ühü 2 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 650 cevap paylaştı. Evet çalışmam gerek ama büyük ihtimalle köye gidecem:( 0 0 Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Benim de çalışmam gerekiyor maalesef. 2 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Var da çalışmayacağim galiba🤣😶😏 0 3 Yorumla XoxBurak +1 yıl Ben inş çalışırım ya çok önemli çünkü djdj Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Çalış zaten ☺ Yorumla XoxBurak +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
_-nobodyY-_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çalışıcam şaka gibi :D 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl Olsun ya sen ne çalışacaksın 🥲 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Gezeceğim bol bol boş İstanbul'u 0 12 Yorumla XoxBurak +1 yıl Oo süper bende İstanbul'da olsam gezerdim Yorumla ak3ar1 +1 yıl Sana Allah kolaylık versin kanka Yorumla ak3ar1 +1 yıl Beklerim kanka misafirim olabilirsin Yorumla XoxBurak +1 yıl Eyw kardeşimm Yorumla XoxBurak +1 yıl Ankara'da sürünüyoruz biz 😂 Yorumla ak3ar1 +1 yıl Ankara 'nın neyini seviyorum biliyor musun kanka Yorumla XoxBurak +1 yıl Neyini 🤔 Yorumla ak3ar1 +1 yıl İstanbul'a geri dönmesini 😍 Yorumla XoxBurak +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=Yvv-8jpALEAAhahsjskks 😂 Yorumla ak3ar1 +1 yıl Hahahahah Yorumla ak3ar1 +1 yıl Kanka bir ben mi gezeceğim herkes çalışıyor 😅😅 Yorumla XoxBurak +1 yıl Aynen şanslısın djd Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çalışmam lazım da gezerim ya hiç çalışasım yok 0 3 Yorumla XoxBurak +1 yıl Saçmalama git çalış Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Bayramdan sonra Yorumla XoxBurak +1 yıl Tm Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Off ben düşününce bile içime sıkıntı basıyor 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Çalışmam gerekli ama çalışmayıp gezeceğim. 0 3 Yorumla XoxBurak +1 yıl Ben bi gün gezerim ama sonra eve gelenler olur 2. Gün kütüphaneye mi gitsem millet kütüphanesi hemde heheh Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Git bence ev kalabalıksa eğer 😄 Yorumla XoxBurak +1 yıl Olabilir :/ Yorumla
ballısütümbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bize bayram kiyamet farketmez nsjsjs 0 7 Yorumla XoxBurak +1 yıl Niye neye çalışıyosun yks mi 😂 Yorumla ballısütümbenim +1 yıl Yok ben o yolu geçtim sırada kpss ndjdns Yorumla XoxBurak +1 yıl Daha önce girdin mi Yorumla ballısütümbenim +1 yıl Evet bu 3. Olucak 😑 Yorumla XoxBurak +1 yıl Alanın ne Yorumla ballısütümbenim +1 yıl Hemşirelik Yorumla XoxBurak +1 yıl Kaç lazım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben. 0 2 Yorumla XoxBurak +1 yıl Kolay gelsin 😂 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 😂 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır kuzum 0 2 Yorumla XoxBurak +1 yıl Napcaksın abla 😡 Yorumla KırmızıBeber48 +1 yıl dinlenicem Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 575 cevap paylaştı. Çalışacağım 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kpss çalışıyorum. 0 0 Yorumla
DiplomatHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben çalışıcam ☺ 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl Kolay gelsin bende inşallah 😄 Yorumla
uçmağalp Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl maalesef ben 0 4 Yorumla XoxBurak +1 yıl Neye çalışıyosun Yorumla uçmağalp +1 yıl Tyt ve kpss Yorumla XoxBurak +1 yıl Kolay gelsin Yorumla uçmağalp +1 yıl Sağol sanada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de integral çalışıcam, çalışmam gerekiyo yani ühü
Evet çalışmam gerek ama büyük ihtimalle köye gidecem:(
Benim de çalışmam gerekiyor maalesef.
Var da çalışmayacağim galiba🤣😶😏
Ben inş çalışırım ya çok önemli çünkü djdj
Çalış zaten ☺
☺️☺️
Çalışıcam şaka gibi :D
Olsun ya sen ne çalışacaksın 🥲
Gezeceğim bol bol boş İstanbul'u
Oo süper bende İstanbul'da olsam gezerdim
Sana Allah kolaylık versin kanka
Beklerim kanka misafirim olabilirsin
Eyw kardeşimm
Ankara'da sürünüyoruz biz 😂
Ankara 'nın neyini seviyorum biliyor musun kanka
Neyini 🤔
İstanbul'a geri dönmesini 😍
https://m.youtube.com/watch?v=Yvv-8jpALEA
Ahahsjskks 😂
Hahahahah
Kanka bir ben mi gezeceğim herkes çalışıyor 😅😅
Aynen şanslısın djd
Çalışmam lazım da gezerim ya hiç çalışasım yok
Saçmalama git çalış
Bayramdan sonra
Tm
Off ben düşününce bile içime sıkıntı basıyor
Çalışmam gerekli ama çalışmayıp gezeceğim.
Ben bi gün gezerim ama sonra eve gelenler olur 2. Gün kütüphaneye mi gitsem millet kütüphanesi hemde heheh
Git bence ev kalabalıksa eğer 😄
Olabilir :/
Hangi kurum kardeşim.
Bize bayram kiyamet farketmez nsjsjs
Niye neye çalışıyosun yks mi 😂
Yok ben o yolu geçtim sırada kpss ndjdns
Daha önce girdin mi
Evet bu 3. Olucak 😑
Alanın ne
Hemşirelik
Kaç lazım
Ben.