Sanırım başaramayacağım, berbat hissediyorum, dertleşmek istedim?

Yks ye sadece 48 gün kaldı. Ne kadar çok eksiğim olduğunu ve netlerimin ne kadar yetersiz olduğunu fark ettikçe çıldırıyorum. Şurada 48 gün kaldı hala 100 net göremedim, sadece bir kere o da çok kolay bir sınavdı. 90 nete zor çıkıyorum, ayt berbat ve bu netlerle hedefime asla ulaşamam. Okuldaki öğretmenlerin de benden umudunu kestiğini hissediyorum, kötü bir sıralama yapacağımı tahmin ediyorlarmış. Matematiğimi toparlayamıyorum, mesele konu eksiği değil, yeni nesilde çok zorlanıyorum. Ayt de dünya kadar eksiğim var, asla yetişmez. Geometrim berbat. Matematikte 30 soru bile işaretleyemiyorum, az önce deneme çözdüm 23 işaretledim. Fizikte çok kötüyüm. Çalışmakta çok zorlanıyorum. Stresten delirmek üzereyim. Karnıma ağrılar giriyor, midem bulanıyor, her gün migrenim tutuyor. Kalbim sıkışıyor, boğuluyorum, ellerim buz gibi. Sınavlarda panik atak geçirir gibi oluyorum. Evde deneme çözerken bile panik oluyorum, kitlenip kalıyorum. Arkadaşlarım stres yaptığında yardım edebiliyorum ama kendime hiçbir şey yapamıyorum. Mezuna kalmak istemiyorum ama istemediğim bir yere gitmek de istemiyorum. Ama beceremeyeceğim adım gibi eminim. Ailem anlamıyor, panikleyince çok kızıyorlar “sen elinden geleni yap yeter, kaç kere söyledik” diye. Kazanamazsan kızmayız diyorlar ama adım gibi eminim sorun çıkacak. Çok kötüyüm, dertleşmek istedim. Saçma yorumlar yapacaklar lütfen yazmasın.
Güncellemeler
+1 yıl
“Saçma yorum yapacaklar yazmasın” diye belirtmiştim ama yine yaşamını goygoyla geçiren tipler geldi, laftan da anlamıyorlar abi oku geç ya bu kadar basit
Güncellemeler
+1 yıl
Bugünkü denemeyi kontrol ettim şimdi, 82 net… Her gün biraz daha geriye gidiyorum, bi halt olmaz benden. Nah kazanırım.
Sanırım başaramayacağım, berbat hissediyorum, dertleşmek istedim?