Lise mezunuyum
iş deneyimim yok, ailem berbat
nereden başlayacağım😞
iş deneyimim yok, ailem berbat
nereden başlayacağım😞
Bu dünyanın hayatın ve hatta içinde yaşadığın ülkenin ne kadar umutsuz göründüğünü bende bizzat görüyorum ve yaşıyorum ailemin parası yok ben şöyleyim böyleyim bu tarz düşünceler sana sadece başarısızlığı getirir güven bana öncelikle kendini seveceksin her sabah uyandığında aynada bir kez kendine şunu söyleyeceksin kendimi seviyorum hayatımı seviyorum güçlüyüm ve hayalini kurduğum her şeyi başaracağım diyeceksin inanmasan bile diyeceksin bahane uydurmayacaksın sonra ailenin çevrenin sen yapamazsın ooo nereye gidiyorsun diyen seni başarısızlığa daha adını bile sormadan mahkum eden boş konuşanlar tayfasına da güleceksin hem de bunlar hala senin yüzüne bakıp sen başaramazsın derlerken bunu yapacaksın güleceksin sonra arayacaksın susuz kaldığında bardağı arar gibi arayacaksın sonra düşüneceksin kendini tanıyacaksın artılarını eksilerini değerlendireceksin hayal kuracaksın plan yapacaksın gerçekleştirebildiklerini başarıya gerçekleştiremediklerini hayra yoracaksın sonra biriktireceksin mutlu günlerinin resimlerini anılarını biriktirdiğin gibi biriktireceksin ve işin en sonunda bu dünya da bu yaşamda bu koca dünyada bir gün bitecek soğuyacak anlıyor musun ve o an o saniyede son insan da yer yüzünden silindiğinde yaşadım diyebilmen için bir haylin olmalı işten önce hayalini bulursan işte o zaman en mutlusu sen olacaksın üzme kendini sen kendine inan ben senin başarılı olacağına gönülden inanıyorum umutsuz olma sevgiler saygılar
Cevap
8Cevap
meslek lisesi ise işin kolay anadolu ise zor üniversite kazanmaya bak derim
Ayaklarına bir bakayım ona göre söyleyim ne zaman duracaksın.
Okuyarak çalışarak tecrübe edinerek. Hayat devam ediyor pes etme.
Ben de lise aşkım gel bana
Senı yonlendırebılırım
Üniv niye okumadin
evlen?
Kotu ya 😏
Ayağa kalk dur
sıfırdan başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?