Haftasonu yapılacak kpss'de tuvalet yasağı için ne yapacaksınız?

Malum hafta sonu kpss ortaöğretim/önlisans sınavı olacak, ösym'nin de bildiğiniz üzere çok fazla yasağı var bunlardan biride tuvalet yasağı. Yani herhangi bir nedenle salonu terk eden bir daha dönemez. Hal böyle olunca sınav heyecanı çeşitli rahatsızlık vs. sebeple ile tuvaleti çok sık gelenler de, nitekim geçen sınavda bir bayanın bu sebeplerden dolayı sınavda altına yaptığı haberi gazetelerde tv lerde internet sitelerinde bolca yer almıştı. Hal böyle olunca ben kendimce sınava giderken bir önemlem olması amacıyla altıma bez bağlamayı düşünüyorum. Normalde bir sağlık sorunu olmasada sınav stresi heyecanı gibi nedenlerden herkesin başına gelebilecek bir durum. Bez böyle bir durum olması durumunda tam bir kurtarıcıdır hem tuvalet ihtiyacınızı giderirsiniz hemde altınıza yaptığınızı kimse anlamaz. Bence bu iyi bir yöntemdir. Ayrıca altınızda bez olması psikolojik olarak rahatlama sağlar çünkü sınav öncesi kafanızdan ya sınavda çok sıkışırsam düşüncesini atarsınız. Sıkışsamda nasıl olsa bezim var deyip gayet rahat bir sınav geçirebilirsiniz. Hatta bezinizi ıslatmadan sınavı bitirmenizde yüksek bir ihtimaldir. Nacizhane fikirlerimdir ben şahsen böyle yapacağım, şimdiden herkese başarılar dilerim.
Haftasonu yapılacak kpss'de tuvalet yasağı için ne yapacaksınız?