Eğitim & Kariyer Psikolojik tedavi görmek öğretmen veya memur olmaya engel midir? byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Psikolojik tedavi görmek ( devlet hastanesinde) öğretmen veya memur olmaya engel midir? Psikolojik tedavi görenleri KPSS’de atamıyorlar mı? Durum nasıl? Bilgisi olan var mı? Psikolojik tedavi görmek öğretmen veya memur olmaya engel midir? Cevapla Engel Soruları KPSS Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Belkibirgünbiryerde Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Akıl sağlığında sorun yoksa atanirsin. Buraya bunu yazıp sorduğuna göre akıl sağlığın da yerinde demek ki. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Hayır sorun olacağını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Hayır değildir, ama ilaç kullanmamaya özen gösterilmelidir. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. Psikolojik tedavinin evresi önemli. İleri derece psikolojik bozukluk varsa, zaten memur yapmazlar. 0 2 Yorumla byncokblms77 +1 yıl Akıl sağlığı iyi olan ama sadece takıntıları olan birisi için sıkıntı çıkar mı? Yorumla TayyarRA +1 yıl Yok bir şey olmaz. Memur olmaya engel değil bu durum Yorumla
En İyi Cevaplar