grafik tasarım icin kampüs, ulaşım, eğitim vs açılardan özel üniversitelerden hangisini seçmeliyim bilgisi olan var mı
nişantaşı, ışık üni, ist aydın üni, ist bilgi üni
nişantaşı, ışık üni, ist aydın üni, ist bilgi üni
Sitede kendi üniversitemin adını duymak şaşırttı :D
Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü İlk ve Acil Yardım programındayım.
Fiyatları çok pahallı değil, arkadaş ortamı zaten senin sosyalliğinle alakalı.
Öğretmenlerimiz güzel ama grafik öğretmenlerini tanımıyorum tabi ki. Okulun kampüsü biraz ufak ama en azından alt katta langırt, bilardo ve 10-15 tane koltuk falan var oturup sohbet ediyoruz.
Çan sistemi yok, ortalamana göre geçiyorsun veya kalıyorsun o dersten. Kaldığın dersleri sene sonunda telafi sınavına girerek geçebilirsin olur da onu da geçemezsen yaz okulu var ve açılmasını istediğin dersi danışmanına iletiyorsun, fazla kişi aynı dersi isterse o sınıfı açıyorlar. kredi başına belli bir ücret ödeyerek yaz okulunda 2 aya yakın ders alıyorsun tekrar sınava giriyorsun.
Ulaşımı kolay, M2 Yenikapı-Hacıosman metrosunda Atatürk Oto Sanayi durağında inip MİT binası duvarını 4 dk takip etmen yeterli. Okulun bahçesinde bir kafe var oradan çay, kahve, tatlı gibi şeyler alabilirsin. okulun çevresi boş, ama yemek yemeye İstinye Park AWM'ye gidiyoruz. orası da okuldan yaklaşık 15-20 dk yürüme mesafesi uzakta.
Okulun çok yakınında otobüs durağı da mevcut, ama durak ismini bilmiyorum. Arkadaşlarımdan bazıları Beşiktaş'tan falan geliyor otobüsle.
Ben Aydın üniversitesi, Medipol ve Işık üniversitesini yazmıştım. Medipol birkaç puanla kaçtı ışık ikinci tercih olduğu için bu tuttu. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi ikinci dönem okulumuzdan Nişantaşı Üni'ye naklini gerçekleştirdi. Kalabalık olarak daha geniş vs. diyorlar ama boş hava atan, yalandan zengin tribine giren bir sürü tip varmış neden bilmiyorum zaten önünden geçene %50 burs veriyor o okul neyin havası... Aydın üniversitesini de en son tercih zamanımda araştırmıştım, öğrencilerinin yorumlarını okumuştum. Çoğunluk paragöz olduğunu, ama eğitimin güzel olduğunu söylüyordu. Paragöz olmasını da tüm vakıf üniversiteleri zaten para koparacak yer arıyor diyerek hak veriyorlardı. Bilgi Üniversitesine hiç bakmadım, dikkatimi de çekmedi. Arel ve Biruni üniversitelerine bakmıştım ayrıyeten o kadar.
İngilizce mi?
Cevap
3Cevap
Özel mi devlet mi? Önce bu sorunun cevabını alalım.
Herhangi biri olabilir
Bilmem
Aydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar