KFC'de işe başlıyorum. İlk iş deneyimim olacak hiç bilmiyorum kasa nasıl kullanılır. Zor mu?
Çok endişeliyim.
Çok endişeliyim.
Kotonda kasiyerlik yapmıştım ilk işimdi daha 1 hafta olmadan güya yavaş olduğum için işten çıkarmışlardı yersen tabi. Ben çok hızlıydım demiyorum zaten yavaş hareket etmiş olabilirim belki ama çıkarılma sebebim bu değildi ben sessiz olduğum için ordaki orspular benim kuyumu kazdı müdüre karşı doldurdular beni. Yani kısacası ordaki eski personeller seni sevmezse kuyunu kazarlar sonra işten atarken de iyi çalışmıyorsun gibi saçma sapan şeyler uydurup işten atarlar. Ama tabi herkes aynı olucak diye bişey yok tabi ben kötü insanlarla karşılaştım umarım sen iyi insanlarla karşılaşırsın :)
okula başlamadan önce 1 yıl şokta yapmıştım felaket zordu sözde kasiyerdik ama yapmadığımız iş yoktu 10 12 saat çalışıyordum awk. Şok a101 gibi marketlerde felaket zor ama fastfood zincirleri nasıldır bilemem yine de bayağı zor diye duydum 6 ay dan fazla dayanan görmedim.
keşke tek zorluk kasa kullanmak olsa, köleden beter olacaksın
Part time girdim 4 gün haftada 8 saat çalışıcam zaten 3 ay falan düşünüyorum
Cevap
4Cevap
Hayatının hatasını yapmışsın kfc burger gibi yerler eşek gibi çalıştırırlar
Part-time zaten haftada 4 gün saat
*8 saat
Merhaba, ne yaptınız acaba? 1 ay olmuş. Ben de başvurdum kabul edildim ama emin değilim çok zor mu?
Biraz geç gördüm kusura bakmayın noldu başladınız mı ben hala devam ediyorum
endişe ettiğin sürede daha zor olur senin için
zor degil sıkıcı
Hızlı olmalısın
Ay ne güzel acıktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?