İş bulmakta bana göre sertifika programları önemli bir rol üstlenir. Sertifika ile işe girilebilir miyim diye sorar gibisiniz. İşte bu yüzden günümüzde teknoloji alanında yaşanan gelişmeler sayesinde e-sertifika programları çok tercih ediliyor. Özellikle iş başvuruları sırasında adayın sahip olduğu sertifikalar diğer adaylara fark atmasında önemli bir rol üstleniyor Sertifikalar insan kaynakları uzmanları tarafından işe alımlarda önemli bir yeterlilik olarak değerlendiriliyor. Peki sizde kaç sertifika var? Bu sertifikalar sayesinde iş buldunuz mu?
Bir hayli sertifika sahibiyim evet faydası oldu
Sertifikalarım var ama hala iş bulamadım
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaç sertifika sahibisiniz, iş bulmanızda size bir faydası oldu mu?
Sayamadığım kadar çok sertifikam var. İş bulma kaygım olmadığından hiç kullanmadım ama ilgimi çeken her konuda bir sertifika almışlığım var, hala da devam ediyorum:)
Bence yabancı dil en üst sırasını hala koruyor daha sonra bilişim, yazılım, sosyal medya, dijital pazarlama vs. diye devam ediyor sertifika içeriklerinin biraz bu alanlarla bağlantısının olması şart.
E-sertifika programları var birde MEB onaylı verilen komek tarzı iş öğretimi sertifikaları var bulunduğun uz şehrin belediyeleri, meslek örgütleri ve bazı okullarda veriliyor eğitimi...