Bolca kendimi dinliyorum gözlemliyorum okuyorum araştırıyorum geziyorum tecrübeler ediniyorum edinmeye çalışıyorum. Öğrenmenin öğrencisi olmak için elimden geleni yapıyorum hiç bir zaman ben oldum demiyorum çıkmaz sokaklara denk geldiğimde vaz geçmiyorum. İyi ya da kötü başıma gelen her şeyin benim sorumluluğunu kabul ediyorum.
En önemlisi düzenli bir hayat'i olmasi gerekir insanin. Bunun üzerinde insanlar kendilerini gelistirmeli. Bununla birlikte birsuru keyif alabilecegi seyler olabilir. Ben kendimi devamli okuyarak gelistiririm.. ama hala hamiz. ;)
Hiçbir zaman ben tamamım, evet buyum, oldum demedim demem diyemem. Psikolojiye ve beden diline özel bir ilgim var. Diger bazı alanlarda da merak ettiklerim olduğunda bakarım ama dediğim konularla ilgili mümkün olduğu kadar okuyup geliştirmeye çalışıyorum kendimi durmak yok yola devam. 😉
Kitap okuyorum, AÖF üniversite okuyorum, bir üst statüye geçmek için sınavlara hazırlanıyorum ve yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum. Başka vakit kalırsada yaşamaya çalışıyorum 🙈