Eğitim & Kariyer Hayalinizdeki iş ve iş yerine sahip olsanız bu ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayalinizdeki işe ve dükkana sahip olsanız bu ne olurdu?Benim hayalim ise sadece Retro/Vintage ürünlerin satıldığı bir dükkan.. Hayalinizdeki iş ve iş yerine sahip olsanız bu ne olurdu? Cevapla İş Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pluvieux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Küçük bir kasabada şirin ve sıcakkanlı bir pastanem olurdu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayali bile mükemmel.. Yorumla pluvieux +1 yıl Kesinlikle🥲 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Her gün böyle manyak gibi mutlu olurdum sanırım 😇😇 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 423 cevap paylaştı. aaa evet antika dükkanı olabilirdii 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmişe özlem duyan herkesin ilk tercihi muhtemelen bu olurdu.. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kütüphane hayali sayılır mı 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Butik falan olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Küçük bir kasabada şirin ve sıcakkanlı bir pastanem olurdu
Hayali bile mükemmel..
Kesinlikle🥲
Her gün böyle manyak gibi mutlu olurdum sanırım 😇😇
aaa evet antika dükkanı olabilirdii
Geçmişe özlem duyan herkesin ilk tercihi muhtemelen bu olurdu..
Kütüphane hayali sayılır mı
Anaokulu açmak olurdu bı arkadaşımla
Șirket benim için idal 😂
Sirket sahibi olurdum
Butik falan olurdu
Salatacı dükkanııı