Herkese öncelikle selamlar, Ekpss yi kazanamazsam milli sporcu olma yoluna gireceğim ama ulaşım sorunum var detaylar aşağı da?

Merhaba herkese, öncelikle ben bir bedensel engelliyim babam ve annem ehliyet al diyorlar ama alsam bile araba alamam kendime %70 raporunda bedensel engelliyim dengem yok deynek ile veya tutunarak yürüyebiliyorum 2020 de ekpss de iyi puan almıştım ortalama ama atanamadım bu seneki sınava da başvurdum çalışıyorum ama eğer bunda da iyi bir puan alıp atanamazsam milli sporcu olma yoluna girmeyi istiyorum yaşım giderek ilerliyor 30 yaşıma kadar bu şekilde birinin bana iş vermesini bekleyemem tek sorunum ulaşım daha önce den bedensel engelliler spor federasyonu başkanı ile görüştüm ulaşım sorunum var dedim ama beni alacak milli antrenman çalışma yerinin ilçeden dışarı servis yapılmıyormuş o yüzden giremedim şimdi taksi ile gitmeyi planlıyorum ama 30-34 dakikalık yola kaç para ister bilemiyorum biraz sorun sizce ben nasıl bir yol düşünmeliyim 🤔
Herkese öncelikle selamlar, Ekpss yi kazanamazsam milli sporcu olma yoluna gireceğim ama ulaşım sorunum var detaylar aşağı da?