Öncelikle okuduğum okulda 2 tane çok yakın arkadaşım vardı beraber giriştiğimiz bir işe ailelerinin korkusuyla benim onlara yaptırdığımı falan söyleyip suçu bana atmışlardı. Benim eğitim hayatımın bittiği gündü o gün okuldan atılmadım ancak kendi isteğimle açığa geçtim o kadar kötüydü siz düşünün. Aradan 1 sene geçti ve ben sadece bu olayı düşünüp intikam almak istedim okuduğu okulu falan biliyorum ancak ne yaparak onu okuldan aldırabilirim bilmiyorum yardım edin lütfen. Sadece bu olay değil başıma bir sürü sorun açıp hayatımı bitirdi. Ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konu detayi ne ogrenme sansimiz var mı ayrica okuldan atilmasi icin bi koz olmasi lazim yoksa zor kozla bile zor ozeldemi okuyo devlettemi vs
Devlette okuyor saçma bir mahallede. 1 sene geçtiği için aradan ne gibi bir koz lazım bilmiyorum ne yapabilirim ya
Ne ise giristiniz onu soyleyebilirmisin
Attirmak tek intikam yolu degil ayrica
Bir işe girişmedik aslında aileleri çok katı bende çok rahat biriyimdir. Sabah okula diye gidip yeni açılan bir yere gitmiştik aileleri aradı ağlaya ağlaya okula koştular bizim eve annesi gelip anneme ağzıma almak istemediğim şeyler söylemiş. Arayıp konuştuğumda babaları yanındayken biz öyle bir şey yapmadık sen yaptırdın dediler. Annem ve kendim için yapmak istiyorum bunu anlatmadığım daha çok detayı var tabiki özetle bu basit durabilir ama inan değil.
Aradan cok zaman gecmis ama ben derimki intikam bir halta yaramiyor çirkefler cirkefligiyle kalsin ancak illa bisey diyosan tek yol atilmalari degil baska bi yol düşün tavsiye versem desem seni onlari ve ne oldugunu tanimiyorum bisey soylemem asla dogru degil. Ama o ihtimali brnce unut yani atilma olayini
Ya inan bana her şeyi yaparım o kadar kafayı yedim. Tanımana gerek yok sadece tavsiye vermeni istiyorum okullarına gidip 1 2 öğrenciyle anlaşmaya bile varım
Basina bela almandan korkarim anca biriyle anlasip takip ettir aciklarini aratabilirsin ama cok sacma be yapma yani cidden direkt ara söv icinden at
Basıma bela almam hic önemli değil uzattım farkındayım özür dilerim ancak kaybedecek bir şeyim kalmadı. Takip ettirebilirim ama ne gibi bir açık örnek verebilir misin :(
Ya takip ettirsende okuldan atilmalari icin bisey yapamazsin biri tahrik etcek mesela diyelim cidden damarina bascak o kizda onu dovcek falan ama bunu yapcak insanda yok ve yapmakta cidden iyi degil sen en iyisi attirmak disinda bisey dusun git dal yani sokakta en kotu dhxhd
Tamam okuldan atılma olayını kapattım. Mesela okulundan biriyle veya birileriyle anlaşsam erkek arkadaş olabilir aralarının olmasını beklesem. İlerledikce kızın özel fotoğraflarını alsa bana atsa bende bunu kullansam hem okula yaysam hemde ailesine göstersem.
Belki ailesi okuldan da alır? 2 saniyede kurdum kafamda olabilir mi ksbslahd
Bence sen fenasın ama şöyle düşün empati kur mesela sen onlari sucladaydin ve onlar sana bu seyi yapsaydi diye. Ayrica bunu yapcak erkeginde basi yanar böyle yani onu bulmak cok zor
Yok ben vicdan kısmı geçeli çok oldu. Onlar yüzünden okul hayatım bitti annemin gözyaşları için her şeyi yaparım o da çok beddualar etti okula beni farklı tanıttılar ve bilmediğin daha çok şey var mahalleden bile ayrıldık insan içine çıkamadım öyle düşün o neden rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya çıkabilsin?
Karakterini cidden merak ettim agir abimisin yoksa yarali minik bi serçemi. Ama dedigim gibi oyle bi erkek bulmak zor dedigini yaparsan hayatlari baya haşat olur ama onu yapcak insan bulamazsin
Yaralı da değilim ağır abi de değilim intikam almak isteyen biriyim sadece. Ha bir de oturduğum eski mahalle öyle bir mahalle ki kızlardan nude almaları inan çok kolay öyle basit bir yer :) teşekkür ederim dinlediğin ve tavsiye verdiğin için çok aklıma yattı bu fikir
En kötü para yoluyla yaptırıcam bunu ama elini kolunu sallaya sallaya gezemesine daha fazla izin vermem
Valla fikir vermedim sen kendin soyledin farkindaysan djxhdb onu yapcak birini bulmak zor o kisininde basi yanar mahkemeyle falan ugrasir birini bitirim derken baskasininda hayatini karartma yoksa ah alirsin aman diyim gözü ddonen insan hatalar yapar sende o sekilde olma inş
Fikir verdin derken takip ettirme falan dedin oradan ilerledi kafamdakiler yani seninle bir alakası yok merak etme kafama sen soktun demiyorum slssşsmdbg
Jsjxjsnxh gozun donmesin sana zarar gelir zaten sen ilahi adalete inanmiyosun demekki zaten haksiz yere biseye ugradiysaniz ve annen gozyasi doktuyse o bir beddua halidir insanlar hakettiklerini yasamadan olmezler 8cin rahat olsun o konuda
Teşekkür ederim :)
Nedemek güzel teyzecim hdhxhd aksiyon olursa yaz merak ederim jxhxh
Ne teyzesi yaa daha teyze olacak yaşta değilim :(
Jsjxjdj sen bakma bana ben bilerek soylerim jdjxh ama kesin teyze havan var
Yok teyze havam , sende bakma böyle konuştuğuma 170 boyunda 52 kilo çıtı pıtı bir şeyim dkövdlwvs
Boyun uzun yine çıtı pıtı gecersiz mafya abla
Mafya demeyelim de işte birikmişlik :)
İnş bela almazsin başına hakliyken haksiza gecmek kotu durum cidden hayirlisi ama anlat bak bisey olursa jsjxjd mahalle karıları gibi dinler yorum yaparım hdhd
Zaten ailelerine öyle yalanladılar ki haklı gören yok beni dkshwhg haksız görmeleri de umrumda değil mahalle köşesi tipler. Yaparsam anlatırım ama sana da ödmsbsmsv
Tamam jdjxjd takip ette edim seni hdjxh
yapılmaz
Neden
çok önemli bir şey olması lazım
İşte ne gibi önemli şeyler mesela her şeyi yapmaya hazırım yalanlayarak da olsa attırmam lazım çok acı çektim inan.
adam öldürmüş olması veya birisinii yaralamış olması lazım
bir şey sorabilir miyim?
Sorabilirsin
https://youtu.be/mYCnSvYhZVo 33:40 sahne nasıl sence?
Neden sordun ki
fikrini merak ediyorum
Yani bilemedim hiç etik değil akmzbgksd
nasıl yani
söyler misin
Bilmiyorum degisik
anladım