Eğitim & Kariyer Mevcut mesleğinizi seviyor musunuz? Mesleğiniz nedir, hangi özelliğini seviyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detaylar soruda... Güncellemeler+1 yıl güncel Mevcut mesleğinizi seviyor musunuz? Mesleğiniz nedir, hangi özelliğini seviyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet. Çünkü hayalimdeki işi yapıyorum. İnsanlara faydam olsun istiyorum 🙂 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Emlak sektöründeyim yorucu olmamasını seviyorum tek sorun aylık net bir gelir yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Her ay aynı gelirin olmaması sorun değil bence, genel olarak iyi kazanan bir meslek diye biliyorum.. Yorumla met96 +1 yıl Sermayen varsa çok güzel para kazanırsın bu işte Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet. Çünkü hayalimdeki işi yapıyorum. İnsanlara faydam olsun istiyorum 🙂
Emlak sektöründeyim yorucu olmamasını seviyorum tek sorun aylık net bir gelir yok
Her ay aynı gelirin olmaması sorun değil bence, genel olarak iyi kazanan bir meslek diye biliyorum..
Sermayen varsa çok güzel para kazanırsın bu işte
Sevmiyorum
Keşke bi mesleğimiz olsada sevsek