Eğitim & Kariyer Yüksek lisans tezi yazmak zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tez yazmak zorlar mi? İyi bir tez yazmak için ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Guncel Yüksek lisans tezi yazmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet kolay değil. Ama düzgün yazılmamış o kadar çok tez var ki. Onları baz alırsak bazıları çok kolay yazıyor 🙂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki kaç sayfa olmalı tez? Yorumla s Arag0rn +1 yıl 70 sayfa olan da gördüm, 300 sayfa olan da var. Yazan kişiye, tez danışmanı ve juriye göre değişiyor. Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eger sallamasyon degil de cidden iyi bir iş ortaya koymak istiyorsan gercekten emek vermen şart. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çok zor. İşkence hem de 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma istersen Yorumla Nükleerteori +1 yıl Ciddiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet kolay değil. Ama düzgün yazılmamış o kadar çok tez var ki. Onları baz alırsak bazıları çok kolay yazıyor 🙂
Peki kaç sayfa olmalı tez?
70 sayfa olan da gördüm, 300 sayfa olan da var. Yazan kişiye, tez danışmanı ve juriye göre değişiyor.
Eger sallamasyon degil de cidden iyi bir iş ortaya koymak istiyorsan gercekten emek vermen şart.
Çok zor. İşkence hem de
Abartma istersen
Ciddiyim