Güncellemeler
+1 yıl
Guncelllll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sayısalsa 17 bin yaptım ama mezuna bıraktım hedef 10 bin
Sayısal 100K yapmak istiyorum zor mu ortalama kaç net ile gelir burdan biri 55-60 tyt 35-40 ayt 200K gelir dedı
Tytden 50 civarı olması yeterli zaten 2 yıllık yerleşmiceksen tyt pek önemli değil 50yi geç yeter. Ben 81 netle 17 bin yaptım. 50 netle 100 150 bin vs gelir ya. çünkü ea da nete göre sıralama sıkıntı oluyor sayısalda zaten zor olduğu için 1 net bile 10 bin 20 bin sıralama itiyor
Ama dıploma puanım 74.33 o da geri itebilir mi ki acaba , ayt kaç net gerek sence bir de
Diploman 70in üstünde ise yine iyi. Merak etme ortalaması aşırı iyi olanlar ilk 50 binde vs oluyor. Aytden de ortalama bi 55 net vs yapsan 200 k tutturursun çünkü sayısal bu ea da olmaz 55 netle de. Puan yüksek gelsin isityorsan fenden ve geometriden olabildiğince soru çözmen lazım onların katsayısı daha yüksek fenide yüksek tutarsan netin fazla olursa daha fazla öne geçersin mesela 30 mat 2 fen yapan birine göre 15 mat 10 fen yapan biri daha yüksek olur aklında olsun
Benim sorunum matematik zaten kimya 10 biyo 13 mat 15 nete ayt den 100K-120K gelmez mi fizik hıc yapamıyorum ayt 55 net cok fazla degıl mı 200K için?
Bende fizikde çok zorlanıyordum merak etme biyo kimya yaparsan da olur. 3 4 tane fizikte çözmeyi ver nolucak. Bu arada bi arkadaşım diyordu tyt puanımı kullanacağım için hiç bakmadım ama sınava kadar sırf tyt çalışsa tyt bitermi konular nasıl
Fizikte son sözel konular var ona calısmayı dusunuyorum bir tek her sene sorulduğu ıcın, duzenlı çalışırsa biter bence duzenlı stratejik çalışma daha onemlı bende son 6 ay kala basladım ztn çalışmaya konular yetısıyo her türlü
Sen tıp mı istiyorsun
Boğaziçi pc mühendisliği istiyorum aslında tutuyordu ama elenmişim ne hikmetse
Bu sene mi gireceksin? Tyt genel netin ve ayt brans netlerin nasıldı
Tytde net hatırlamıyorum ama ham 375 yaptım yerleştirme 423 Dü. Aytden 93 net yaptım 457 puanım vardı fakat sıralamam puanlar düşük olduğu için ortalama geldi
Olsun cok iyi ayt mat ıcın onerın var mı benim 15-20 yapmam lazım ve gözümü korkuyor
Hatırlamıyorum senelerrr oldu
Ea 35k
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!