Kendini ne zaman zihnen ve bedenen dinç hissediyorsan, o zamandır işte 😂 belli saati olmaz ama günün ilk saatleri, uykudan yeni uyanıp güzel bir kahvaltı ile mideye ziyafet çektirdikten sonra çalışılan ders ile akşama kadar ıvır zıvır şeylerle ilgilenip az da olsa yorgun kafa ve bedenle çalışılan dersler bir olmaz bence. Düzenli çalışma olanağı olan kişi memur gibi sabah 9 gibi otursun dersin başına, belli aralıklarla mola vere vere akşam 5 gibi bıraksın. Veya ne zaman isterse 😂
Canın ders çalışmak istemiyorsa, aklın derste değilse verim alamazsın zaten. Zamanın boşa gider. O şekilde boşa harcamak yerine aç film seyret daha iyi 😂
Kötü ya, osmlı dağılmaya yarın geçiyorum. Coğrafya full duruyor. Vatandaşlık duruyor.. tarihte biraz daha ilerledikten sonra coğrafyaya başlayıp eşzamanlı 2 derse çalışacağım. Türkçe ve matematik çalışmayacağım, onlar var.
Denemelerde çözdüğüm kadarı ile bakacağım, ve tüm dersler soru bankası aldım, orada matematik var o kadar bakacağım. 4 ay kaldı, arada Ramazan da var. Bilmiyorum yani endişe içindeyim. Bakalım. Erken biterse genel tekrar yaparım ama geç kalırsam ve yetişmez ise sorunsal
Yetişmesi lazım normal şartlarda. Eğer daha zaman var deyip gevşek tutmazsan yetişir konular. Yetişmezse de vatandaşlık kalsın arkada. Diğerlerini tam olarak oturtursan vatandaşlık dersinin eksikliğini hissetmezsin 😂 ona ayıracak olduğun zaman ile birkaç dağ, ova, plato daha fazla ezberleyebilirsin 🤔
05.00-10.00 10.00-01.00 Gece yatmadan önce ders tekrarları için en uygun saatlerdir. Sabah uyanınca yapacağınız 1-2 saatlik tekrar bilgileri canlı tutacaktır. Sabah ezanı okunduğu andan itibaren beynimiz hızlı çalışmaya başlar. Aynı zamanda herkesin uyuduğu saatler olduğu için sessiz bir ortam nedeniyle o saatlerde çalışmak idealdir.
En İyi Cevaplar