Eğitim & Kariyer Benim gibi 3 kez üniversite sınavına hazırlık yapan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor MerhabaVarsa sayımızı bilelim 🤗#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Dert ortağınızın sorusunu da beğenelim? Benim gibi 3 kez üniversite sınavına hazırlık yapan var mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
miumeow Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Üniversiteden mezun oldum ve her sene sınava giriyorum 1 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Şu an ki aklım olsa istediğim bölüm için imkanım varsa defalarca denemsk isterdim 1 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Para tuzağı sınavlar kazanılmasın diye hazırlanıyor. 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı. 2 tane bitirdim. 3. 'ye de sıcak bakmıyor değilim 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu sefer olacak hepiniz kazanacaksınız. Alkışlar sınava hazırlanan bütün arkadaşlarımıza... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben 2005 2006 2007 2008 2009 pmyo sınavlarına girdim yani össyede girmiş yani 5 kez 0 0 Yorumla
mhael060606 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl 2. sinde girdim 1 dede zaten giriyordum daha iyisi olsun istedim 0 0 Yorumla
Jülidee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl 3 sene geri kaldım bu sene gircem inşallah😂 0 0 Yorumla
turuncuçiçek2002 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk kez gireceğim kazananadigin için mi? 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 650 cevap paylaştı. ben varım 0 0 Yorumla
shisui-kun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne istiyorsun 0 8 Yorumla shisui-kun +1 yıl m*l mısın Yorumla mhael060606 +1 yıl cok guzelsin xperim olsa yzardim sana detaylari Yorumla shisui-kun +1 yıl sapıklarla konusmuyorum kanka Yorumla shisui-kun +1 yıl belli yazdığın şeye bak Yorumla mhael060606 +1 yıl kanka teknik olarak yazdigim sey hakaret degil avrupada iltifat olarak algilaniyor seni gucendirmek istememistim Yorumla shisui-kun +1 yıl avrupanın medeniyet altında gösterdiği şeylerin özentisi değilim Yorumla mhael060606 +1 yıl ozguven var sende ne guzel nerede okuyosun acaba merak ettim kanka Yorumla ermmts +1 yıl Kankam kız hemşire g*tüne iğne sokmasını istemiyorsan kızı rahat bırak 😎 snxmsmxkks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üniversiteden mezun oldum ve her sene sınava giriyorum
Şu an ki aklım olsa istediğim bölüm için imkanım varsa defalarca denemsk isterdim
Para tuzağı sınavlar kazanılmasın diye hazırlanıyor.
2 tane bitirdim. 3. 'ye de sıcak bakmıyor değilim 😊
Bu sefer olacak hepiniz kazanacaksınız. Alkışlar sınava hazırlanan bütün arkadaşlarımıza...
ben 2005 2006 2007 2008 2009 pmyo sınavlarına girdim yani össyede girmiş yani 5 kez
2. sinde girdim 1 dede zaten giriyordum daha iyisi olsun istedim
yok knk çok şükür üç kez ne
Hangi bölümü istiyorsun
3 sene geri kaldım bu sene gircem inşallah😂
Var. 21 yaşında girdim 😂
İlk kez gireceğim kazananadigin için mi?
Dert ortağımsın kanka🤦♀️😄
Aa bu been
Ben o hatayı yaptım ve çok pişmanım
Hayır yok
Gel gel sarılalım.
ben varım
ne istiyorsun
m*l mısın
cok guzelsin xperim olsa yzardim sana detaylari
sapıklarla konusmuyorum kanka
belli yazdığın şeye bak
kanka teknik olarak yazdigim sey hakaret degil avrupada iltifat olarak algilaniyor seni gucendirmek istememistim
avrupanın medeniyet altında gösterdiği şeylerin özentisi değilim
ozguven var sende ne guzel nerede okuyosun acaba merak ettim kanka
Kankam kız hemşire g*tüne iğne sokmasını istemiyorsan kızı rahat bırak 😎 snxmsmxkks
Ben 2 kjfffgk
Bennn 🤭