AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ortam seçtiğin ünv ve şehre göre değişim gösterebilir ama genel olarak bir İnsanın hayatın en iyi dönemlerinden biri bence
peki herkesin sewi varmış doğru mu
Amaç sevgili bulmakla bulması en kolay yer ama birini seviyim oda beni sevsin diyorsan oda ya olur ya olmaz ünv ile alakası yok
onla alakalı değil diyorlar ki gidince erkekler çok yürüyormuş
Erkekler her yerde çok yürüyor bu KS de bile
peki sewi olmayan ezik mi oluyor. Kibar olma lütfen
Yoo kadın erkek sayısı eşit bir ortam değil ki boşta kalan ezik olsun herkesin kendi tercihi
Gizli üye nasıl engelleniyor
Yaptığı görüşün sonundaki üç noktaya tıkla engelle de
Soru coook genel, bilmek istediğin şeyleri yazarsan daha net bilgi alabilirsin
ortam nasıl
Üniversiteden üniversiteye çok değişken. şu an ikinci üniversitemi okuyorum ve farkları şöyle soyliyim;
İlk üniversitem iki yıllık özel bir üniversiteydi ve herkes takılmaya eğlenmeye vs. geliyordu.
Şu an ki devlet üniversitesi ve sosyallik sıfır denebilcek duzeyde, herkes 3-5 kişilik gruplar halinde takılıyor ve herkes bitsede gitsek havasında. Pandekinin büyük etkisi oldu denebilir.
Ortam dediğin şey sonuçta üniversitenin kendi kültürü ile alakalı, her okulun kendi içinde ortamı değişiyor gördüğüm kadarıyla
Hayır yok ama laf olsun diye sevgili vs. yapmak istiyorsanda zor değil.
ne gibi bilgilere ihtiyacın var
ortam nasıl? Ve daha çok soru
üniversite ortamı bir insanın hayatındaki en iyi ortam. sorumluluk yok maddi kaygı yok (tu). bütün zaman muhabbetle oyunla aktiviteyle batak 101 bilardoyla falan geçiyor. keşke yeniden öğrenci olsam
peki herkesin sewi varmış doğru mu?
sewi ne la
hayır yok. hatta üniversite boyunca hiç sevgilisi olmayanlar bile var. bunlar nasip kısmet işler
Kızlar açısında soruyorum erkeklerde olmayan varmış. zaten sen La diyorsan tabi olmaz
benim nerdeyse hep oldu, fakültedeki en güzel kadın dahil bu listeye. kızlarda da sevgilisi olan da var olmayan da hiç olmayan da
peki çok yürüyorlarmış
insanlar her yerde birbirine yürür. güzel ya da yakışıklıysa özellikle
peki napmak lazım yürünmemesi için? ben çok güleryüzlüyüm.
naparsan yap yürüyenler olur. kibarca söylersin olmayacağını. genel anlamda yürüyene yüz vermezsen de işe yarar
nasıl yürürler?
afedersin yavş*k yavş*k yürüyen olur, direkt yürüyen olur pasif kişiler olur etrafında olmaya çalışanlar olur. güzel bir kadınsan çok olur ama değilsen sıkıntı olmaz
Tabi sor aklına. Takılan ne varsa
ama yaş 34
Sosyolog + öğretim görevlisi yeterli mi
peki ortam nasıl? Ve daha çok soru
Ortam en zor sorudur bölüme alana göre değişir. Zorlu bi sınav maratonu yaşamışsın tercih yapmışsın istediğin yer gelmiş gelmemiş bir şekilde ordan adım atmışın içeri. İlk 2 hafta okul ve sosyal hayat arasında dengeyi yakalamakla geçer 1 ayın sonunda artık okuluna yeni hayatına yeni arkadaş çevrene adapte olmuşsundur. Genel manada kasıntılı olmayan relaks bi ortam vardır. (Ama bunların hepsi aile ekonomik sebepler yetişme tarzı okuduğun bölüm) gibi birçok etmenle rahatlar veya kasılır.
bu arada en güzel cevabı siz verdiniz ayıp etmişim
Bak güzel kardeşim. Öyle garip bi coğrafyada yaşıyoruz ki maddi olarak kimi çok iyi durumda kimi de çok bitik halde. Herkesin sevgilisi var mış sorusunun cevabı. Öğrenciye göre değişir. Öyle çocuklar var ki tek yolu tek kurtuluşu okumak kendi ayakları üzerinde durmak olduğunu bilen ve üniversiteye sırf bu amaçla gelen o arkadaşlar eski tabirle kız gibi kafası yerde gelip gider ve amaçları için ordadır. Aile durumu iyi olan sadece diplomam olsun gayesinde olan kişiler zaten mantar gibi sırıtır onları her yerde her kalıpta görebilirsin. Bide makro aile durumu olup sırf adresi belli olsun diye gelen zengin zümreler var onları zaten dersle okulla falan alaksı yoktur ayrı bi dünya kurarlar çok kolayca gözlemleyebilirsin. Yaşını bilmiyorum ama bir abin kabul edersen bir öğretmen olarak tavsiyem. Hakikaten okuduğunuz alan size bişeler katacaksa ve sizler o bilgileri merdiven olarak kullanıp çok daha iyi yerlere gelebilecekseniz okuyun. türkiyede eğitim almak zaten zor hayat pahalı kalite düşük. Hiç bişe olmasa bile hayatınızdan 2 yılı 4 yılı 6 yılı boşu boşuna buruşturup bir diploma için çöpe atmayın
ondan değil. Sewi olmayan yapışıyorlarmış. Aşık etmeye çalışıyorlamış. Ondan hazırlıklı olmam lazım diye sordum.
Alakası yok sen ciddi dik durursan amacın için orada olduğunu herkese hissettirirsen sana merhaba derken bile mesafeli olurlar. Ama herkese sırıta sırıta konuşursan bi dünyq boş adam var orada kancayı takarlar
keşke ama ben çok güleryüzlüyüm. Allah kahretmesin. Herkesi reddetsem bir süre sonra vazgeçerler mi? Ayrıca gidince özenirsin diyorlar doğru mu?
Özenerisin demeyelim. Ortamda harmanlanırsın. Ayşenin var benim niye yok Hatice sevgili yapmış benim ne eksiğim var gibi gibi. Hepimiz yaşadık bunları olmaz desem yalan söylerim. İstemesende harmanlanırsın bi süre sonra
ALLAH ETMESİN. nolur olmaması için napmam lazım? Sevgililiğin neyine özenirim? Neler yapıyorlar?
Özel hayata girmeyelim. Lütfen genel bilgi istiyorsan soru başlığı yaz cevaplarım
Ben oturup size böbreğin anatomisi ya da fransız hukuku sormayacağım. Bu konular hakkında soracağım belliydi. Utandırmanız hoş değil.
Utandırmak değil yanlış anladın galiba.
Hazırlanıyor musun?
Ortam senin durumuna bağlı atılgan mısın ya da ne bileyim sevdirir misin kendini? her şey sana ve seçimlerine bağlı bazen batağa düşersin bazen arşa çıkarsın öyle diyeyim. İstediğini sor
Sewi ne ya
sevgilisi
Yoo olmayanlarda vardı
erkekler çok yürüyomuş
Ne bilmek istiyorsun
ortam nasıl?
Ohooo uzun uzun anlatayım
anlat
Takipleee
hangi konuda
ortam senin karakterine göre değişir ortam kızı isen ortam sana göre
hemen hemen herkesin olmayanda var
erkekler çok yürüyormuş
üniversiteye gençler hayatlarını yaşamak için gidiyor zaten evde sıkılmış oluyorlar kurtulmak için geneli yani
tamam da sevgilisi olmayana yapışıyormuş herkes. Kuzenim 1. sınıfta öyle diyor. Yalan söylemez o
evet bu doğru sevgilin yoksa sende biter hepsi :D normal değilmi
değil kız istemiyor kimseyi kene gibi niye yapışıyorlar
kızın rol yaptığını sanıyorlar
hepsi kendine aşık etmeye çalışıyorlarmış. Napsa uzak dururlari, teklif etmezler?
hepsine de tekliflerini kabul ettiğini söylesin onlarla dalga geçsin onları küçük görsün vazgeçerler
yalan sevmez kuzenim
kuzenini üzerler ama yalan söylemek zorunda kalır sonra
Evet tabiki
bu soruyu cvplasan sonra yazsam
Peki ☺️ Ortam kişiye göre değişir sen ne ortam istersen o var
Evet isteyen herkesin sen ne istiyosn mesela
diyorlar ki erkekler çok yürüyormuş
Evet çook hemde
neden peki?
Edebiliriz