Biraz empati yapsın herkes kadınların derdi hep şu çocuk bana baktı bana yazdı acaba ne düşünüyor benim hakkımda vb. ama erkekler sanki daha yaşam derdindeler gibi geliyor...
Tabii ki her kadın ya da her erkek aynı durumda değil ben genel olarak Türkiye'de böyle bir durum görüyorum erkekler eğitimi , parası , kariyeri ile sınıflandırılırken kadınlar sadece güzellikle sınıflandırılıyor kısacası kadınlar biraz makyaj biraz estetikle kendini geliştirmiş bir erkekten daha değer görüyor neyse siz ne düşünüyorsunuz lütfen empati yapın...
NOT: Bu durum bence Ortadoğu ülkelerinde yaşanıyor yoğun olarak son 1 aydır Almanya'da yaşıyorum Türkiye'de şeyini açıp milyonlar kazanabilecek kadınları çöp toplarken gördüm şoke oldum burada işler böyle yani bu tip kadınlara söylüyorum Batı'ya özenmeyin burada kimse size bir bardak su vermez tipinizden dolayı ister hamile olun ister hasta ister sakat burada kimse birbirine acımıyor yani Türkiye sizin için cidden cennet...
Tabii ki her kadın ya da her erkek aynı durumda değil ben genel olarak Türkiye'de böyle bir durum görüyorum erkekler eğitimi , parası , kariyeri ile sınıflandırılırken kadınlar sadece güzellikle sınıflandırılıyor kısacası kadınlar biraz makyaj biraz estetikle kendini geliştirmiş bir erkekten daha değer görüyor neyse siz ne düşünüyorsunuz lütfen empati yapın...
NOT: Bu durum bence Ortadoğu ülkelerinde yaşanıyor yoğun olarak son 1 aydır Almanya'da yaşıyorum Türkiye'de şeyini açıp milyonlar kazanabilecek kadınları çöp toplarken gördüm şoke oldum burada işler böyle yani bu tip kadınlara söylüyorum Batı'ya özenmeyin burada kimse size bir bardak su vermez tipinizden dolayı ister hamile olun ister hasta ister sakat burada kimse birbirine acımıyor yani Türkiye sizin için cidden cennet...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
burun çene dahil bir çok estetik yaptırdım çirkin olduğumuz için estetik yaptırmıyoruz dediğin gibi daha güzel standartlarda olmak için bıçak altına giriyoruz. doğu toplumlarında sürekli böyle bir kadına baskı var. nedeni ise kültür. Güney kore, çin tayland gibi ülkelerde de durum aynı. ortadoğu ülkelerinde de öyle. en çok estetik yaptıran kadınlar iranlı kadınlar mesela. Onlar da bu baskıdan dolayı bunu yapıyorlar. İkisini de geliştirebilmiş bir kadın olmak nadirdir. Çünkü toplum sadece güzelliği beklemektedir.
Evet üyesi oldukları toplumun beklentisine göre hareket ediyorlar
Nerede biliyorsunuz sanırım senin etrafındakiler öyle