Bazı üniversiteler tam olarak şehir içerisinde değil, ben her şeyin elimin altında olmasına alışmış bir insanım :D Sizce önemli mi bu?

Yani zaten yurtlar genel olarak şehir merkezinde oluyor okula en yakın giden otobüslerin olduğu güzergah vs. o yüzden çok sorun değil. Fakat fakülteler ilçelerde oluyor ve kalkındırılmak için o bölgeyi ısısız bir yere de yapabiliyorlar. O yüzden her ne olursa olsun araştırıp gidilmeli.
Cevap
14Cevap
Şehrin içinde olup olmaması önemli değil çoğu şehirde zaten şehrin dışında oluyor ama ilçelerde okumam.
üni sayısı 2005 yılında 70 di şimdi 200 ü geçti bu sebeble canım canım üni okuyacağınıza gidin meslek öğrenin
Ben şöyle düşünmüştüm, Muğla beeee, deniz, kum, güneş, turistler... Anacığım üni dağ başında. Bilin bilir Kötekli 😂
Önemserim tabii ki, sırf bu sebepten yatay geçiş yaptım
aa nasıl bir yerdi ki
Yaşadığım yerden farklı bir şehirdeydi hem de resmen dağın tepesindeydi, o yüzden ben de hem daha iyi hem de kendi şehrimde olan bir üniversiteye geçiş yaptım
şehrin içi ne münasebet bazıları var utanmasalar uzaya yapacaklar amg :D
hahaha maalesef :D
önemsemeyen varsada önemsesin bizim üniveriste resmen cehennemin dibinde 1 saat şehir merkezine her şey sıkıntı
ya sankı tek unv sen okıyacksın 2 aydır sımıı sısıırdın
Üzdün :( merak ettiklerimi soruyorum hoşuma gidiyor
:D ölede tatlim biraqzda reel dunyaya gel hersey okumaktan iabret deyil
Üniversiteye eğlence gözüyle bakıyorsan sana uymuyor
Konumu değil işlevi önemli okulun
Dağ başında olsun da istemem ya :D
Bugün bi marmara bi itü bi akdeniz bi saü dağın başına gitse gitmezmisin
Dağda olmadığı sürece ismine bakarim
aynen ahha :D
elbette önemserim ulaşımı zahmetli olmamalı
bence de
Olsa iyi olur olmaması da iyi aslında
öğrencilik yıllarımda tabiki önemserdim bunu..
Önemsediğim için çanakkale de okudum
Yani evet önemli
Önemli
Evet
Konum şart
Evet önemserimmmm
En önemlisi net
Önemserim evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?