Ben 20 yaşındayım sevgilim 26ydı. Hemşire şu an. Bugün senin önün açık bense basit bir hemşireyim evlenirsek sıkıntı yaşarız yaşım da geldi evlenmeyeceğim ilişkiyi yürütmeye gerek yok diyerek ayrıldı benden. Saçmalama ne önemi var aile olduktan sonra paranın senin benimi mi kalır dedim bir saat dil döktüm ama çok düşündüğünü doğrusunun bu olduğuna karar verdiğini söyledi. Ya ben onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum. Okulu bıraksam tekrar hazırlanıp ben de mi hemşirelik okusam diye düşünmeye başladım. Ailemi etrafımdakileri boş verdim artık ya. Ne yapıcam ben onsuz iyi işi parayı? Çok canım yanıyor elim kolum bağlandı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatını yakarsın o kadar söyleyeyim. Hiç kimse kimsenin hayatında sonsuza kadar kalmıyor. Neler neler oluyor. En güvendiklerimiz aldatıyor vs. Kaç yıllık ilişkiler bitiyor. Bir gün biterse boşu boşuna hayatını yaktığın için çok kafanı duvarlara vurursun. Ayrıca onda baya baya ezik psikolojisi var belli. Senden üstte olmak istiyor, altta olmayı yediremiyor. Böyle adam ilerde çok sıkıntı çıkartır sana. Aynı meslekten olsanız bile seni ezmeye kalkar haberin olsun. Ezik psikolojisi var özgüvensiz çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Göbek bağınız bir kesilmedi sonuçta onsuz da hayat devam eder. Adam bitirmiş seni kendi açısından, hala da böyle birisi için kariyerden vazgeçmek istemen çok saçma. Şunu da unutma, sen onun için kariyerinden vazgeçecek kadar sevdiysen, o da senin için bu tür düşüncelere kapılmaması gerekiyordu. Demek ki seni eskisi kadar sevmiyor, unutmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılBence böyle bir hata yapmamalısın onun bu davranışının sonuçlarının bedelini sen ödememelisin.. Hukuk iyi bir tercih ve bu yoldan ayrılma, onun verdiği karara da saygı duy ama bence biraz duygu sömürüsü yapmış gibi geldi. İkinizin de mesleği var ve ikiniz de iyi şeyler yapabilirsiniz. Bunu onun ile konuşmaya çalış ve Ceza Hukuğu okuyorsan sana bir kaç şey sormak isterim.
00 Yorumla
Seven sevilen ne kadar meslekleri farklı olsa da bunun üstesinden gelirler. Boş yere kendinde sorun yaratmış. Acaba seninle olan isteğini mi kırdı da ayrılık kararını bu şekilde aldı? Bu arada okumana devam et derim ben. SAKIN PES ETME VE SAKIN BIRAKMA!!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
51Cevap
+1 yılMesleğin gayet iyi insanlar hukuk okumak için yıllarını verirken sen bir kişi için okulu bırakmak istiyorsun bu tamamen hata evet erkekler kendilerinde yüksek maaş alan kadını istemezler gururuna yediremezler herkes dengi dengine olması iyidir olmuyor diyip okulu bırakırsan pişman olursun olmuyorsa da okulundan değildir tabii kısmet işidir kısmetinde o kişi varsa ne olursa olsun olur daha 20 yaşındasın önüne daha çok insanlar çıkacak belki daha iyisini de bulucaksın eminim şöylede düşün siz evlenseniz bile mesleğini sorun eden ilerde neleri sorun eder Allah bilir bence güzel meslek sahibi olucaksın mesleğine sahip çık tek kalemde silme derim :)
00 Yorumla
+1 yılAslında bir yandan haklı günümüz Türkiyesinde böyle bşr algı var "erkek kadından daha çok kazanacak"bunlar geçmiş kültürün getirdiği saçmalıklar mağara kafasından çıkmak gerek böyle şeyler gayet normal modern toplumda olabilir kendisi ile anlayışlı bir piskoloğu konuşturun durumu anlatsın ayrıca sen kendine tam güveniyor musun buda önemli şimdi gerçekten ailende huzur ortamını sağlayacak kişi sen olacaksın bu durumda eğer yaparım diyorsan şansını bir kez daha dene sevgilinin bahanesi boş bşr bahane değil bence seni seviyordu da vicdan azabı duyuyordur iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama. Hayatının hatasını yaparsn. Kesinlikle bu sadece bahane. Eğer çok düşünmüş olsa ben de hem çalışır hemde senin için tekrar hazırlanabilirm. Sınava derdi. Ki bu senin için de o kadar kolay değil. Ayrıca yaşı o kadar da büyük değil. Kokmaz merak etmesin
00 Yorumlabasit hemşire ne ya :DD asıl sağlık çalışanlarının önü açık. neyse. ayrılmak için saçma sapan bahane uydurmuş. mesele senin hukuk okuman değil. mesele çocuğun senden ayrılmak istemesi. hukuk okumanı da bahane diye öne sürmüş. şimdi okulu bıraksan başka bölüme geçsen bu sefer başka bişe bulup ayrılmak isticek. saçının rengini vs bahane edicek. bi erkek için kendini bu kadar küçültme
00 YorumlaBir erkek için kariyerinden vazgeçme derim. O senden çok rahat bir şekilde vazgeçebiliyorsa hemde saçma sapan bir nedenden dolayı seninde ondan vazgeçmen gerekir. Hem daha iyilerini bulursun. Kimler gelir geçer hayatından. Kariyerden olma kimse için. İnan değmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bahane herkeste vardır po po gibidir. Yani seni seven, seninle olmak isteyen kimse sana bahane üretmez. Sen hemşire olup o hukuk okuyabilirdi. Onu bıraksan ayrılsan acaba o ne düşünecek? Aklına gelen tek cevap beni sevmiyor olacak. Bunu çoğu insan böyle düşünür. Asla sevdigin biri icin hayallerinden emeğinden okulundan vazgeçme. Bir zamanlar cok sevgidin aşık oluo evlendiğin çocuklarının babası eşini karısını bosuyor kısacası yarın birgün bir şey olsa o çok sevdiğin adam seni bırakır ve sen guzelim mesleğinden olmuş olursun. Asla yapma bırak giden gitsin.
00 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir şey yapma ( Hukuk bölümünü bırakma). Sorun olmayan bir şeyi, sorun yapıp seni bırakan biri için değil milyonlarca kişinin kazanmak için dötünü yırttığı bölümü bırakmak, sakız çiğneme bile bırakılmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Spiderman_ bu kişinin sorusunu oku senin durumunun tersi. Memlekette ne insanlar var ya.
+1 yılO kafaya takmış bi kere sen öyle yaparsan bu sefer sen mutsuz olduğun bir işi yapacaksın başına kakacaksin ben senin için bunu Yaptim başına kakmasan bile içini yiyecek o yüzden ikna edeceksen böyle et yoksa zorlamaya gerek yok
00 YorumlaOlursun. Kimse için kariyerinden vazgeçme. Hukuktan bahsediyoruz. O kadar çabaya, verdiğin emeklere yazık olur. İleride seni başka bir sebepten ötürü terk edip giderse ne yapacaksın? Onun için kariyerinden vazgeçmiş olmana değecek mi?
00 YorumlaErkek var karısının kariyeri ile gurur duyup, kariyeri ile değil kadınla evli olduğunun farkında olan,
Erkek var, eziklik gösterip kadınla değil de kariyeri ile evlendiğini zanneden.
Hukuktan değil, siz adamdan ayrılın.00 Yorumla
+1 yılSenin başarın ve akademik değerini kıskanan birinden ayrılman zaten en doğrusu olmuş. Tüm dünyanın kabul ettiği bir hukuk kariyerini sakın bırakma. Daha iyileri seni bekliyor unutma! :)
00 Yorumla
+1 yılYaşın henüz cok küçük benim eski sevgilim bankacıydı ben de psikoloji okuyordum o da komplekse giriyordu herkes gelip geçer kendine yaptıgun yatırım kalır sen bölğmğnü değiştirsen onda benim yasım geldi deyip evlenip gitse naparsın en kötü ihtimali düşün çünkü insanlar güvenilmeye layık değillerdir bak ben nişanlandım kpss ye hazırlanıyordum cok aşıktım düğüne 4 gün kala terkedildim oysa bana cevremdeki insanlar otur calıs kimseye bel baglama diye cok söylemişlerdi de dinlememiştim
00 YorumlaSaçmalama tabiki de okulu bırakma gibi bir girişimde bulunmamalısın, seni seven insan böyle saçma şeyleri bahane edip yanından ayrılmaz diye düşünüyorum gurur da bir yere kadar paranın aranızda lafının olmaması lazım şimdi bunu sorun edip anlayışlı olmak yerine ayrılma yoluna gidiyorsa ilerde evlendiğinizde çıkan her sorunda tutumu ne olacak? okulu kesinlikle bırakmamalısın. Konuşup halledilmiyorsa da yapacak bir şey yok bu durumda
00 Yorumla
+1 yılDüzgünce düşünemiyorsunuz şu an. Ancak düşünmeniz gereken en ve tek gerçek şey okulunuz. Eğer onun için okulunuzu, alanınızı bırakırsanız, bu hikayede yanan siz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılHukuk okuyacak kapasitede bir insan, bırakmayı nasıl düşünür akıl almıyor. Sevdiğin dangalağa saçmalamamasını söyle. Aşk konum kariyer statü bilmez. Alt üst diye bir şey olamaz
00 YorumlaAkıllı adam sen nasıl hukuk kazandın Allah aşkına bir erkek için meslek mi birakilir nereye gidiyorsa gitsin sende denginle iliski kurarsın ya dünyada bı erkek o sanki
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama bir hemşire asla boyle demez kendilerini aşıri beğenirler zaten bunun derside var hocalar falande meslegi yuceltmeye yonelik konusuyor hep hukuksa artik önu kapali eski havası yok
00 Yorumla
+1 yılSenden bu kafayla hukukçu olmaz zaten… bir erkek için okulu bırakmak nedir allahım ya… yarın birgün artık duruşmada da hakim ses yükseltse müvekkili falan bırakıp gidersin sen ahahah
00 Yorumlaadam baya objektif düşünmüş yalnız helal olsun gerçekçi birisi olgun. bşde demişki ilerde benim canım yanacagına şimdi onun ki yansın demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an fark ettim. Onun için okulu bırakıp sınava hazırlanmayı bile düşündüm ama o benim için hukuk kazanmayı denemeyi düşünmedi bile direkt bitirdi. O zaman ben ne için çabalıyorum ki? Sanırım gerçekten bitmesi doğru karar.
+1 yılDostum :)
Başkalarına göre hareket etme. Pişman olursun. Her söylenene de inanma
sen umursamadan yoluna devam etseydin
bu sefer kendisi dönerdi
1 saat dil dökerek bile yanlış yapmışsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın saçmalamış hemsirelik puanlari aşırı yükseldi artık hukugu geçti kolay kolay herkes kazanamıyor yani hem işi garanti sayılır asil o hukuk ne ya işsiz kalıcan diyip onun ayrilmasi lazimdi😅😂 şaka bir yana harbiden saçmalamış seni sevseydi zaten ayrilmazdi onun icin okulunu bırakmana degmez
00 Yorumla
+1 yılEğer seni gerçekten sevse idi senin iyiliğini düşünmezdi öyle sevgili için okulunu bırakmaya değmez inan ayrıl
00 Yorumlaya sacmalama cok pisman olursun kabul ediyorsa seni oldugun gibi kabul etsin ilerde niye fikir ayriligina dusesiniz yazık edersin kendine
00 YorumlaKariyer çatışması yaşanacağını düşünmüş sen niye okulu bırakacak o bıraksın başka bölüm okusun o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olursun kendi egosu yüzünden senden ayrılmış bu senin suçun degil ki birini sevmek elinin tersiyle hayatını çöpe atmak degil ki yapma derim bir erkek için degmez ilerde pişman olursun açık ve net söylüyorum sana
00 Yorumla
+1 yılSeni o nedenden biri terk ettiyse iyi ki etmiş eğer sen hala bu ilişkiyi istiyorsan sen de düşük zekaya sahipsin demektir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen aklini peynir ekmekleme yedin cocugum birak zaten adam kompleksli :) bu sadece is demi ortaya cikacak saniyorsun kurtulmussun iste
00 Yorumla Bu arada küçümsediğiniz hemşireliğin iyi üniversiteleri hukukla eş değer diyebilirim.
024 Yorumla- +1 yıl
Yani yanlış anlama sana laf atmıyorum ama bizim ülkemiz de bildiğin üzere tıp ve hukuk okuyan görüldüğünde sanki o kişi uzaylıymış muamelesi yapılıyor ama geçen sene hukuk 80bin ile kapattı yani hemşirelik kazanmak batı yerler de hukuk kazanmaktan daha zordu sevgilin boş yapmış
Soran+1 yılBen hemşirelikle hukuku kıyaslamıyorum ki zaten. Dereceyle girdim fakülteye tıp da hukuk da hemşirelik de tutuyordu 70-80 binle kazananlar kulvarımda değil. Ama zaten konumuz bu da değil terk edildim ben ya
Soran+1 yılEvet o sağlık meslek mezunu sonradan sağlık yönetimi ve sosyoloji bitirdi açıktan maaşını falan arttırdı tam bilmiyorum ne yaptığını
Soran+1 yılDüşündüm çok sevdiğim için ama şu an aklım başımda ya. Madem problem olacak o benim için sınava hazırlanıp daha iyi bir bölüm kazanabilir en azından deneyebilirdi. Denemesine izin vermezdim ama düşünse yeterdi. Ben bölümümü bırakmayı düşündüm o ayrılmayı tercih etti. İleride problem olmayacaktı belki de tamamen kafasında kurdu. Neyse ya bitti gitti önüme bakıcam sevgilim yarı yolda bıraktı akademik kariyer bırakmıcak.
- +1 yıl
İşte bunun böyle olmasının sebebi gene toplum baskısı. Bu ağzına sçtığm Türkiyesinde herrrr şey ego tatmini olduğu için "KARISI KOCASINDAN FAZLA KAZANIYOR" bunlar evlenemez ya da erkeğin erkekliği biter o zaman vb şeyler söylenen bir toplumdayız ve bunu yaşlılar falan yapmıyor sen öyle düşünmüyorsun ama öyle düşünen çok kız var neymiş kocası illa kendisinden zengin olacakmış. Cidden Türkiye de yaşamak insanı yoruyor
Soran+1 yılBen henüz 1. sınıfım bölümüm hakkında çok az şey biliyorum. Derslerden sadece medeni ilgimi çekti boşanma avukatı olsam ortalama kendimi idare edecek kadar kazanırım. Ama seneye ceza falan görücem belki ağır cezadan yürürüm ilgimi çekerse o zaman çok güzel para kazanırım şüphem yok. Deniz ticareti falan da iyi para götürüyor diyorlar bilmiyorum ama maddi kaygım yok tamamen zevkime göre seçeceğim için kazanacağım para da zevkime bağlı.
Soran+1 yılToplum şu bu istediğini düşünsün benim için sadece sevgilim ve benim düşüncem önemliydi. Onun düşüncesi de belli zaten artık önemi yok ya neyse.
Soran+1 yılBilmiyorum ya sanırım bana olan aşkına aşık oldum. Yaşı büyük diye ben hep olumsuz yaklaşmıştım asla pes etmedi kapıdan kovsam bacadan girdi. Herkes sen nasıl baktın buna diyordu kulağımı tıkadım. Belliymiş işte bana olan aşkı da ne diyebilirim ki? Temmuzdan beri beraberdik.
Soran+1 yılBenim babam yok. Annem çok karşı çıktı sevemedi bir türlü onu. Annemle aramı açtım yine ondan vazgeçmedim. Hayatımdaki en değerli insan annemin önüne onu koydum bugün okulumdan vazgeçmeyi düşündüm. Ben böyleysem o da toplum baskısı falan geçecekti. Umrumda değil şu an.
Soran+1 yılO kadarını yapmaz ya hiç düşünmemiştim bile yapamaz ki
- +1 yıl
Ya ben sana şöyle söylim toplum baskısı > her şey. Benim bile sevgilim 17 yaşında ben 20 yaşındayım arkadaşlarım pedofili misin sen falan diyorlar bana başka kız mı bulamadın 18 bile değil daha falan diyorlar sonra kendi kendime olum ben harbiden pedofili miyim lan falan dediğim oluyor yani msmsmdmskdmxnx ben bile yaşıyabiliyorum o baskıyı onun için sevgiline hayvan gibi mobing yapmış olabilirler.
Soran+1 yılEe ama sevgilinden ayrılmıyorsun sonuçta değil mi? Bana da sen buna nasıl baktın çirkin diyen çok oluyor bir ara ben de düşündüm gerçekten bana yakışmıyor falan diye ama onu bırakmadım. Aşkı toplum baskısını aşmaya yetmiyorsa zaten olmasın. Soruyu sorarken çok kötüydüm ama şu an kalbim katılaştı ona karşı.
Hayatında seni istemiyor, başkası bile olabilir seni yemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk yarın öbür gün bitince ne olacaksın
şu an bilinçli düşünemiyorsun kariyer ölmez dünyada duygusal şeyler ölür gün gelir
İyi düşün pişman olursun00 Yorumla
+1 yılHukuk eskisi kadar para kazandırmıyor ve öyle bir hatayı da yapma bırakma.
00 Yorumla
+1 yılYani saçmalık bu söyledikleri, ne zamandır çıkıyorsunuz ki siz kuzum
00 Yorumla
+1 yılBahane olma ihtimali yüksek.
Ya da aşağılık kompleksine yenik düştü.00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni böyle bir sebep için terk eden biri için yapmayı düşündüğün şeye bak...
00 Yorumla
+1 yılGözlerini aç ve seni sevmediğinin farkına var aptl insanlar için de okulunu bırakma.
00 Yorumla
+1 yılKuzuum bu bir bahane yani o yüzden kendi hedef ve hayallerinden böyle bişi için şaşma derim.
00 Yorumla
m +1 yılBu kadar ileri görüşlü, ufku açık bir adamı nerden buldun acaba ya. Maşallah süphanellah
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamayın..
hemşire de olsanız onu da kaldıramazdı..
açıkcası bana biraz bahane gibi geldi..00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. adam haklı denk değilsiniz. adam gibi adammış lan yemin ederim görsem elini sıkar tebrik ederim. ben olsam bende ayrılırdım o konumda olsaydım
02 Yorumla- +1 yıl
Mal deynegi
- +1 yıl
@Denizdayystarr alakası yok en iyi bildiğim şey haddimdir. dengim olmayan kızla hayatıma devam etmem. ilerleyen zamanlarda kız çok para kazanmaya başladığında en ufak bi tartışmada zaten benim paramla şunu bunu aldık dediği dakka o iş orada biter. adam ileri görüşlüymüş başlamadan bitirmiş. sizin gibi aşk böcüü değilim ben mantığımla hareket ederim. adamda mantığını kullanmış aşk bi yere kadar gider sonrasında gitmiyo işte
+1 yılSevgilin ne içmiş böyle?
Ne olmuş hukuk okuyunca?
Bence o hata etmiş seni bırakmakla ama sende okulunu bırakmakla eşeklik etme çok açık ve net00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsakın öyle bir hata yapma. sorunu çıkartan o, sen neden çözüm arıyorsun
00 Yorumla Hayır tabiki bırakma ya millet senelerce uğraşıyor kazanmak için siz bi insan uğruna ki o zaten seni sevmiyomuş farkında mısın sunduğu bahaneye bak sorun sende değil bende de deseymiş tam olurmuş allahım yarabbim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhukuğun önü mü acık
arkadaslarim Şu an köle gibi calisiyor ama 🤔01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mezun veriyor zaten eskisi kadar iyi imkan olmadığının ben de farkındayım ama içine girmeyenler hukuk diyince ooo falan oluyor hâlâ. Belki bir hemşireden iyi kazanırım devlette bile olsam ama ne önemi var ki
- Eğitim & Kariyer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence en doğrusunu söylemiş oğlan. Çünkün etrafindakiler daha iyisine laik oldugunu söylerek seni fitneleyip duracaklardı.
00 Yorumla Hukuğu bırakma sakın kazanacağın paralarla ne ülkeler gezicen ne kültürler görücen ne fıstık yakışıklı anasının gözlerini görücen senin için sidik bile yartıştırmayan birine üzülüyo olamazsın
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse için kariyerini yakma ileride çok pişman olursun karşına daha kimler çıkar sen yoluna bak çünkü eğer o seni gerçekten sevseydi aranızdaki meslek farkı söz konusu bile olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasit bi hemsireyim ne ya🤣🤣🤣 türk filmimi cekiyosunuz
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama, okulu bırakırsan pişman olursun. Sevseydi böyle bir sebepten ayrılmazdı. Onun bahanesi de buymuş demekki. Ayrılmak isteyen her şekilde ayrılır sakın okulu bırakmak gibi bir s*lklık yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyak misin... ayrilacakmis sebep olmus. Okul mu birakilir baskasi icin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen okulu bitir, seni seviyorsa pişman olup sana döner
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 411 cevap paylaştı. Adamın bahenesi bu.. ayrılacak bahane üretmiş.. seni istemiyor
00 Yorumla
+1 yılParasız hayat yaşanmaz, eğer seni bırakmışsa bunun birden fazla nedeni olabilir. Eğitimini tamamla bir sürü kız bulursun
00 Yorumla
+1 yılSenden ayrılmak için bahane uydurmadığını nereden biliyorsun? Aşağılık kompleksi olan biri için okuduğun bölümü bırakmayı düşünmen bile çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bi bahane olmuş sevgilin adına hemşirelikte gayet güzel bi meslek bence vazgeçme seni olduğun gibi kabul etmeli
00 Yorumla
+1 yılÇok boş muhabbet aynen senelerce ailen senin için emek göstersin elin lavuğu gelsin onun yüzünden hukuk bırak cidden o beyninle nasıl kazandın acaba
00 Yorumla
+1 yılhayatta insanların senden bir şey yapmamanı isterlerse yap kendini şekilden şekile sokma giden gider kalanda değerini bilir
00 YorumlaSacmalama istersen
Hukuk okudun diye seni terk eden şahsiyet pişman olsun
O bence senin başarını çekememiş00 Yorumla
+1 yıltabi ki de pişman olursun. hukukçu erkekle birlikte olabilecek milyonlrca kız var.
10 YorumlaBu adamla evlensen de eziklik kompleksine girip aldatırdı seni. Ucuz kurtulmuşsun
10 YorumlaBana da avukat kadınlar daha çekici geliyor boş ver unutursun
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Hukuk okuduğum için terk edildim, okulu bıraksam pişman mı olurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler