Eğitim & Kariyer Yurt dışında eğitim almak ister miydiniz? 07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yurtdışında eğitim almak ister miydiniz? Yurtdışında eğitim alsanız tekrar buraya gelir miydiniz? Yurt dışında eğitim almak ister miydiniz? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 497 cevap paylaştı. Eğitim almak için olsun başka bir şey için olsun bir kere çıkmışım bir daha gelir miyim zjsjd bir de aldığım eğitimi kullanmak için döneceğim ha xjsjxnd Türkiye için kullanacağım öyle mi 😂😂 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl hahahah :D Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. eğitim alsam ya da iş için gidebilme imkanım olsaydı tabi ki dönmezdim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle yapıyorum şu an zaten 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Vatikanda papazlık eğitimine hayır demezdim 0 0 Yorumla
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gelmezdim. 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl peki :D Yorumla
arasyolcu Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı. Alıyorum zaten. 0 4 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Aa nerde Yorumla arasyolcu +1 yıl Amerika Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Çok iyi Yorumla arasyolcu +1 yıl Darısı isteyenlerin başına 😊 Yorumla