İş yerinde kalorifer bile yaktırmıyorlar, ayrılmalı mıyım?

Ben 4 şubatta özel bir hastanede işe başladım. 9 şubatta sigortam yapıldı. şu an 21 marttayız ve ben hala maaş almadım. İlk bir ayı içerde bıraktıklarını sonraki ay maaş almaya başlıycağımı söylüyorlar bu ne kadar Doğru. Ve sigorta girişim gözüküyor ama yatırılmamış henüz 47 günüm oldu. Ve çalıştığım yer çok soguk hep hastayım montla oturuyorum. Sadece ayağımızda küçük bir UFO var oda etki etmiyor. Benim sorumlum beni görüp kaloriferi açtırdı. Hastayım çünkü. Sorma müdür beni arıyor kaloriferin yandımı diye evet dedim ayağındakiler kapat diyor bana bu nasıl müdür. Ve işim gereği hastalarla telefonda diyalogda olmam lazım insanlar ameliyat oluyor ve birşeyler sormak istiyorlar. Kaçkez dedim şirket hattı verin verilmedi. Numaramı vermek zorunda kalıyorum. hastalar gece bile yazıyor bundan sıkıldım. Benim sorumlum bile gece iş ile ilgili yazıyor mesajı dışında ve bu durum dan sıkıldım. önceki işten biraz keyfi çıkmıştım. şu an diyorum normal mi ben de mi sıkıntı var ve çıksam ihbar sürem olur mu
İş yerinde kalorifer bile yaktırmıyorlar, ayrılmalı mıyım?