Eğitim & Kariyer Üniversitede not paylaşmamak dışlanma sebebi midir? JJGoode Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selamlar, Üniversite hayatında sıkça duyduğum bir şey bu. Şimdi ben bu sene geçeceğim üniversiteye. Eğer aldığım notları paylaşmazsam dışlanır mıyım? Üniversitede not paylaşmamak dışlanma sebebi midir? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sınıf temsilcisi olduğum için genelde benden not istiyorlar. Uyuz olduğum adama yollamıyorum. Yollamak zorunda değilim. Ben her sabah okula gidip dersi dinlerken onlar dışarda karı kız peşinde koşuyor. Neden atayım ki notları. 2 1 Yorumla aylannn00 +1 yıl üniversite nasıl bir yer? Yorumla
Otuzüç10 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yani sana uyuz olabilirler notlarını saklarsan kimse bilmez not tuttuuğunu 😅 0 2 Yorumla JJGoode +1 yıl Derslere sürekli gitmeyi planlıyorum bu yüzden dikkat çekerim sanki.😂 Yorumla Otuzüç10 +1 yıl Alakası yok bence sınav notların iyi olursa o zaman daha çok dikkat çekersin 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sınıf temsilcisi olduğum için genelde benden not istiyorlar. Uyuz olduğum adama yollamıyorum. Yollamak zorunda değilim. Ben her sabah okula gidip dersi dinlerken onlar dışarda karı kız peşinde koşuyor. Neden atayım ki notları.
üniversite nasıl bir yer?
Yani sana uyuz olabilirler notlarını saklarsan kimse bilmez not tuttuuğunu 😅
Derslere sürekli gitmeyi planlıyorum bu yüzden dikkat çekerim sanki.😂
Alakası yok bence sınav notların iyi olursa o zaman daha çok dikkat çekersin 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!