Eğitim & Kariyer İşe gitmekten kendimi unuttum. Sizde durumlar nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yahu ahahahh sizde nasil Güncellemeler+1 yıl Mastufasyon bile yapmaya utanıyorum oderece ya 😌😏 Güncellemeler+1 yıl Çok süper bir soru sormuşsun İşe gitmekten kendimi unuttum. Sizde durumlar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Çalışmaktan insan olduğumu unuttum. İşe git eve gel eve gel işe git. Para olsa neyse o da yok dkdk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yokki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de unuttumişten yorgun argın gelince elim şeyime gitmiyor o derece 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣😏😀😃 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Çok zor insanın hayatta tek amacı ve görevinin çalışmak olması 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oooof sorma çalışınca kendim olmaktan çıkıyorum robota dönüyorum 1 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evden çalışmaktan kendimi buldum. Peki, buna da gülelim mi? 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Bende işsizlikten kendimi unuttum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah bulursun. amin Yorumla ByCıLız +1 yıl Amin ama bu yaşıma kadar bulamadım artık zor gibi Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aynı. Yorgunluktan yataktan çıkamıyorum. 1 0 Yorumla
321Joker123 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Açlıktan ölmemek için çalışıyoruz işte 1 0 Yorumla
Gizeemmm8 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl kendine zaman ayıramıyor musun? 1 1 Yorumla spitzbub +1 yıl Evlen kurtul Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep iş bizim de eve gel iş işe git iş 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Ben evde calosmiomki ahah yatiyom. dizi izliyom. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde işleri yapan varsa iyi Yorumla Soran +1 yıl Annem var yemeğin. hazoroluyo yiyin. valal güzel oluyo baya aviktiryo isss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebim annem yok yanımda 2 ya geldi gitti o zaman iyiydi Yorumla Soran +1 yıl Neden evlimison Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim Yorumla Soran +1 yıl Anladım bizim işyeri de hep evli çocuklu falan bikackisiyiz bekar olan😌😞😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenirsen çalışma Yorumla Soran +1 yıl Daha üç ay oldu başlayalı zaten hep evde geçti vaktim.,😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ,, ne iş yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tekstil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekstil ortamı çok kötü Yorumla Soran +1 yıl Neacidan Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aaa niye 1 0 Yorumla
evliyisss Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Her şey için zamanım var :) 1 1 Yorumla evliyisss +1 yıl Yuh yani :) Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 603 cevap paylaştı. Nasıl unuttun 1 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Vah vah Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Öyle yoğun 0 5 Yorumla filozofmuolduk +1 yıl Yok canım. O hep olur iyi gelir ama Yorumla Soran +1 yıl Yapcaktim. mesela sonra vazgeçtim bide onamo çaba sarf edim Yorumla filozofmuolduk +1 yıl Et ne var bunda. Sonunda rahatlayacaksın nasılsa Yorumla Soran +1 yıl Hayır olmaz Yorumla filozofmuolduk +1 yıl Sen bilirsin. Ben olsam ertelemem. iyi geliyor çünkü bana Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 523 cevap paylaştı. Aaa neden noldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tık yok mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bebeğim. yapamiyorum. busabah istedim tam. olnadi geç kalıyorum. yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yoo yanmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çalışmaktan insan olduğumu unuttum. İşe git eve gel eve gel işe git. Para olsa neyse o da yok dkdk
Niye yokki
Ben de unuttum
işten yorgun argın gelince elim şeyime gitmiyor o derece
😂🤣😏😀😃
Çok zor insanın hayatta tek amacı ve görevinin çalışmak olması
Oooof sorma çalışınca kendim olmaktan çıkıyorum robota dönüyorum
Evden çalışmaktan kendimi buldum. Peki, buna da gülelim mi?
Bende işsizlikten kendimi unuttum
İnşallah bulursun. amin
Amin ama bu yaşıma kadar bulamadım artık zor gibi
Anladım
Ruyalarima giriyor is is is
İşe git gel yorucu hayat. Ya
Aynı. Yorgunluktan yataktan çıkamıyorum.
Açlıktan ölmemek için çalışıyoruz işte
Bizde öyle iş ev iş ev bıktık ya
bende normal
kendimi hatırlıyorum
kendine zaman ayıramıyor musun?
Evlen kurtul
Mastürbasyon yapmaya neden utanıyorsun
Hep iş bizim de eve gel iş işe git iş
Ben evde calosmiomki ahah yatiyom. dizi izliyom.
Evde işleri yapan varsa iyi
Annem var yemeğin. hazoroluyo yiyin. valal güzel oluyo baya aviktiryo isss
Bebim annem yok yanımda 2 ya geldi gitti o zaman iyiydi
Neden evlimison
Evliyim
Anladım bizim işyeri de hep evli çocuklu falan bikackisiyiz bekar olan😌😞😶
Evlenirsen çalışma
Daha üç ay oldu başlayalı zaten hep evde geçti vaktim.,😅
,, ne iş yapıyorsun
Tekstil
Tekstil ortamı çok kötü
Neacidan