Merhabalar yardımcı olabilecek arkadaşlar aşşagıda yazdıklarımı sonuna kadar okuyup anlayarak ve anlayan bilgi kişiler yazsn ☺️❤️?

Ben öncelikle şunu söyleyeyim okumuyorum bana yettiği kadar bilgisayar var bana kolaylık sağlayacak oturduğum yerden para kazanabilmek mümkün mü demek istediğim hani oluyor ya para kazanma uygulamaları onları bahsetmiyorum site açıp mesela moda tasarımı ile ilgili birşeyler atmak gibi veya yaptığın bir bölümle ilgili birşeyler atmak gibi veya kendime bir Instagram hesabı açsam moda tasarımı veya öğrenmek istediğim şey üzerinde gitsem oturduğum yerden bana bir yararı olur mu evet ailem bana yardımcı oluyor tatile gidebiliyorm veya bir şey isteyince alıyolar o konuda sıkıntım yok ama ben aşırı tembel bir insanım bunu açık açık direkt söylemek istiyorum ilk okul konularını bile yapamıyorum ve aşırı üşengeç bir insanım çevremde arkadaşım bile kalmadı artık tek kaldım ailem kaldı sadece ve bunalımdayım bu tembellikten veya üsengeclikten çıkmak istiyorum sürekli evdeyim arkadaşım olmadığı için çıkamıyorum dışarıya sadece arada konser olursa ona giderim artık tahammülüm kalmadı bu işlerden çok iyi anlayan yaşayan ve gerçekten gelişmiş arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olur musunuz ve bu arada yaşadığım şehiri sevmiyorum sorunlar yaşadım oyüzden kimseye gözükmek istemiyorum dışarı çıkıp ve üsengec olduğum için bana sanayide çalış gibisinden şeyler söylemeyin gerçekten ev üzerinden okumamış tecrübe edinmiş ve gelişmiş arkadaşlarım kardeşlerim varsa bana lütfen yardımcı olun saygılar yazdıklarınızı bekliyorm ☺️❤️
Merhabalar yardımcı olabilecek arkadaşlar aşşagıda yazdıklarımı sonuna kadar okuyup anlayarak ve anlayan bilgi kişiler yazsn ☺️❤️?