Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tutkununfrekansı sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Eski sevgilime yaşam koçluğu yapardım destekçiydim her konuda arkasındaydım
Peki şimdi 🙂
Terketti ağır geldi sevgim
Çok ilginç 🤔 kadının sevgisi ve ilgisi nasıl ağır gelebilir ki.
Gerçekten öyle ona çok fazla bağlıydım çok aşırı sevdim sırılsıklam aşıktım ama o çok rahattı ve çok zor biriydi benim sevgimi ona olan bağlılığımı görünce kendini geri çekti kaybetmekten korkmadı ama ben hep korktum fazla ilgim onu benden uzaklaştırdı ne bileyim Allah herkesin gönlüne göre versin
O bu sevgiyi bulamıyınca çok pişman olucak ona verdiğim değeri anlıycak ama beni çoktan kaybetmiş olucak ki şu an bile kaybetti kabul etmem gururum incindi
Ben de senin gibi biri arayıp duruyorum ama yok işte.
Benim gibileri var ama bizi sevgiden uzaklaştırıyorlar ya da tecrübe katıp bir daha kimseyi o denli sevmiyoruz ben mesela bir daha kimseyi öyle sevmem tüm sevgimi ona harcadım geriye bir şey kalmadı
Bilmiyorm var mı diye dediğim gibi banahiç denk gelmedi... Belki karizmam yok , ya da olgun biriyim ondandır.
Ama ben böyle birini istiyorum soruyu da istediğim için sordum.
Senin yasta olanlar genelde böyle düşünür bir daha kimseye böyle değer vermem diye.
Bazı olgunluklar genç yaşta kazanılır abi. Bu sadece aşk için değil ben evet 18 yaşındayım ama bu yaşımda ailemle sınandım acı olaylar yaşadım belki çok yanlış yaptım aşka falan bulaşmamalıydım çünkü hayatta kafaya takmam gereken çok ciddi konular var sevgimi birine topluca kullandım kendime bile kalmadı birdaha da hayatımda biri olsun istemem yani tabi hayat beni ne yöne iter onuda bilemem
Böyle düşünürsen sadece kendine zarar veririsn geleceğine zarar verirsin , hayat bir bütündür iş aşk farketmez. Birini bırakıp diğerine odaklanmak yanlış bir şey.
Yapacak bir şey yok artık tek önceliğim kariyer hedefime ulaşmam gerek aşk zaten bana göre değil sevemem kimseyi biliyorum boş yere o kişiye umut verip oyalamanın anlamı yok
En nefret ettiğim düşünce tarzı bu... çok saçma bir şey.. Ama bizim kadınlar hep aynıdır hayatı yaşamayı bilmezler sende buna bir örneksin işte.
Sürekli hayata karşı bir cephe almak ve kariyer saplantısı sonuç hep hüsran çünkü kariyer insanin hayatına hiç bir zaman gerçek mutluluğu katmaz.
Mutluluğu elinden biri aldıysa amaç sadece kariyer kendine yoğunlaşma oluyor
Mutluluk bir sefer değil o yüzden kimse elinden alamaz sadece sen mutsuzluğu seçersin
Doğrudur belkide 🙂
Belki de değil doğru zaten.