Eğitim & Kariyer Başarılı olacağınızdan emin olduğunuz ders hangisi? 07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangi ders için kendinize olan güveniniz tam? Başarılı olacağınızdan emin olduğunuz ders hangisi? Başarılı olacağınızdan emin olduğunuz ders hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İngilizce, tarih, kimya, coğrafya derslerim iyidi. Nasıl iyisi onu da anlamıyorum bi gün çalışmadım hiç birine ama hiç kopya da çekmedim. Ben de şaşıyorum 😁😁 0 0 Yorumla
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tarih hayatım boyunca hep hocalardan öğrendiğim kadarıyla sınava girdim genellikle yüksek not almışlığım var. :) Ek olarak EDEBİYAT. 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Güzel :) Yorumla
VelmaDinkley Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle sözel derslerde çok daha iyiyim. Uygulama derslerinde de yetenekli olduğumu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ingilizce 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl süper Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Galiba kimya 0 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı. Matematik 0 0 Yorumla
gghjjjjgggg Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Biyoloji 0 2 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl Kendime güvenmiyorum ya o derste Yorumla gghjjjjgggg +1 yıl Niye? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngilizce, tarih, kimya, coğrafya derslerim iyidi. Nasıl iyisi onu da anlamıyorum bi gün çalışmadım hiç birine ama hiç kopya da çekmedim. Ben de şaşıyorum 😁😁
Tarih hayatım boyunca hep hocalardan öğrendiğim kadarıyla sınava girdim genellikle yüksek not almışlığım var. :) Ek olarak EDEBİYAT.
Güzel :)
Kesinlikle sözel derslerde çok daha iyiyim. Uygulama derslerinde de yetenekli olduğumu düşünüyorum.
Felsefe, edebiyat , ingilizce
teknik resim ve meslek derslerim 🙂
Matematik, felsefe, psikoloji
Ingilizce
süper
İngilizce
Biyoloji ve tarih
Galiba kimya
Herhangi bi dil
Matematik
Biyoloji
Kendime güvenmiyorum ya o derste