İnşaAllah üniversiteye gidicem. Orada gönül işi çok oluyormuş. Erkekler arkadaş olup aşık etmeye çalışıyormuş. Ya yanlışlıkla aşık olursam? Aşık olunca göz görmezmiş. Gerçekten herkes sevgili mi?
Neyi güzel ilk önce bir kere düşünmeden uyuyamıyorsun onu yüzünde istemeden bir sırıtma oluyor başka hiç bir şey yapmaz bu sırıtma yı kötü olduğunda seni terk etmeyecek biri olduğunu biliyorsun sırtını daima Taşkaya bilecegin sen mutsuzken o gülmez aşk öyle güzel ki onun gözlerinde hayatı görürsün her şey senin için daha berraktır
ama senle çok iyi arkadaş olunur cidden farklı kafadayız puanım yetince konuşuruz. Bu kadar duygusalını ilk defa gördüm umarım seninde gönlüne göre olur t*kp attım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşktan neden korkuyorsun bu kadar aşk güzel bir şey
aşk insanı bağımlı hale getirir
Bu bağımlılık seni sen yapar ama
hayır karşındakinin köpeği yapar
Buna ne taraftan baktığına bağlı eğer karışıklı ise bu seni herşeye odaklar karşılıksız ise hayatın kayar
yo karşılıklı da olsa karşındakini onu sevdiğini farkederse kullanır ki bunu. Ayrıca Aşk güzel dedin ya. Neyi güzel örneğin?
Neyi güzel ilk önce bir kere düşünmeden uyuyamıyorsun onu yüzünde istemeden bir sırıtma oluyor başka hiç bir şey yapmaz bu sırıtma yı kötü olduğunda seni terk etmeyecek biri olduğunu biliyorsun sırtını daima Taşkaya bilecegin sen mutsuzken o gülmez aşk öyle güzel ki onun gözlerinde hayatı görürsün her şey senin için daha berraktır
Sen biraz fazla duygusalsın sanırım. Bunları sadece sen hissediyorsun
Önemli olan benim hissettiklerim dir zaten karşı taraftan da aynı duyguyu hissi alamaz isem neden o aşka yelken açayım sen olmadinmi hiç
MAŞALLAH olmadım İnşAllah da olmam
Umarım dediğin gibi olur o zaman
ama senle çok iyi arkadaş olunur cidden farklı kafadayız puanım yetince konuşuruz. Bu kadar duygusalını ilk defa gördüm umarım seninde gönlüne göre olur t*kp attım
Saol bende attım bir gün konusuruz belki
😂 Sana bu kafayla kimse bulaşmaz
ne alaka
Kardeş güncel yazınca sadece yorum yapanlar görüyor soru yeniden başa çıkmıyor haberin olsun
:D
Birileri yine üni anılarını abartmış anlaşılan.
Gözünün önüne bak
beyni yıkıyorlarmış
hiç olmadı
zaten teklif erkekleer yapar
sen istemezsen olmaz
kızlarda teklif eder
erkekler beyni yıkıyor
* ile takılmqa
Buna engel olamazsın
Evet
Korkma dedik ya
kardeş sen nereden çıktın