Üniversiteye gidicem. İnşAllah sevgili istemiyorum ama herkes gidince bütün arkadaşlarının olacak. Özeniceksin diyor. Nolur bana yardım edin özenmemek için napmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üniversitede 4. Yılım konuştuğum tek bir kız bile olmadı. Merak etme yani kimse kimsenin üstüne atlamıyor. Sana bağlı bir durum
Bak bana talibin çok olur diyorlar. Sen erkeksin. tekllifif erkekler yapar senin ki normal. zaten bu benle alakalı bir durum özenmemek için napmam lazım dedim?
Üniversiteye dedikodu gıybet, kafelerde gezmek ya da oğlanların evlerini gezmek için değilde eğitim öğretim kendini geliştirmek için gittiğini hatırla o zaman diğerlerinin ne kadar boş tipler olduğunu anlarsın
tamam da sonuçta arkadaşım olacak. Onlar sevgilileriyle yaptıklarını anlatttıklarında eksik hissedersin dediler. Ona napıcam ben? Ya biri beynimi yıkarsa.
Kimse öyle bir şey yapmıyor ya senin içinde varsa zorla ozenirsin yani
Özenmek normal hata yapmadığın sürece bende gidecem ama bilinçli gidiyorum önemli olan da o zaten
sen yapıcak mısın?
Benim var sevgilim ama olmasaydı yapar miydim sanmam
ya napıcam ben. Kız meslek lisesinde olduğum için de tecrübem yok. arkadaşlarım vs. anlatıcaklar biz sevgilimizle bunu yaptık gibisinden sen de özeniceksin diyorlar. Hediyeleşecekler falan dediler. Nolur ya özenirsem. Allah korusun. Sence napıyım?
Büyük sacmaladin aşkım. Sevgililik ozenilecek bir şey degl seven birini bulursan sana değer verebilen tabiki ol derim ama günlük ilişkiler çok yıpratır yapma derim
Ya ben ama hiç İnşallah hiç istemiyorum ki. Zaten kast ettiğim sürekli olanlar. bana onlar anlattıklarında kendinin eksik hissedersin diyorlar. Sevgilisiz arkadaş bulamam mı? Hep yalnız mı gezerim
orada mısın?
Bu kadar tedirginseb gitme kardesim ne kastın ya bu ne korku kimse seni bir şeye zorlamaz
hemen de eleştiriyorsun. oradaki erkekler çok fenaymış ama arkadaş olup kendilerine aşık etmeye çalışıyormuş. Gidince anlayacaksın ama zaten senin var. Günlerdir ağlıyorum sırf bu mevzu yüzünden ya biri beynimi yıkayıp kendine aşık ederse diye.
Ahshhshss ne kahkaha attım nerde yaşiosn sen ya kim anlatıyor bunları sana
kuzenlerim ve bazı tanıdığım arkadaşlar. Ben deli gibi ağlıyorum halim içler acısı fena taktım. Senle arkadaş olup aşık ederler anlamazsın bile dediler. Bağlanırsın kalırsın kopamazsın dediler. Ağlamaktan artık anksiyete oldum
Tercihini ona gör yapabilirsin
İster istemez olur özwnirsin
herkesin var mı
İllaki vardır
peki nnapmam lazım?
Doğru olanı seç duygularınla değil mantiğinla hareket et
ya neden ya her derdin devası vardır. Nolur olmasın. Ağlamaktan krize girdim ben İnşallah istemiyorum. Çare bulmam lazım
Zorla olmaz zaten korkma
oradaki erkekler çok fenaymış ama arkadaş olup kendilerine aşık etmeye çalışıyormuş. Ya biri beynimi yıkayıp ederse kendine
Arkadaşlık kurma
yapamam arkadaş grubum olsun istiyorum. yalnız kalamam.
Sadece kız arkadasin olsun ozaman
ama onlarda sevgili yapıcak yalnız kalıcam mecbur grup lazım ki 1 2 kişi gitse bile yine arkadaşım olur
Ben arkadşin olurum tamam mi ne buyuk sorun ettin öyle
ya sen sanalsın ama alay etme
Niye alay edeyim kardeşim benim de arkadaşim yok