Bu yıl Ingilizce Öğretmenliğinden mezun oldum. Malesef atanamadım 66 puanla kaldım:(
Tekrar hazırlan
Ücretli öğretmenlik yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ucretli ogretmenlik yaparsan tekrar hazirlanman cok zorlasir. Cunku okulda yorulacaksin, aksam olunca da calisamayacaksin canin istemeyecek vs..
ama simdi sıcagı sıcagina tekrar hazirlanmayi denersen bu sefer kesin atanirsin cunku ingilizce ogretmenleri alımı iyi oluyo diye biliyorum. Kendini garantiye al, tekrar hazirlan derim. Ucretli ogretmenlik filan yapma ona alisirsan daha hazirlanamazsin ömrün ucretli ogretmenlik yapmakla gecer, onun ne kadar sıkntılı bir is oldugunu da hepimiz biliyoruz.
Pes etme, otur tekrar hazirlan, kendini ve gelecegini garantiye al.
Bende ingilizce ogretmenligi dusunuyorum korkutma beni :) bence en iyisi ucretli ogretmenlik yaparken tekrar calis derim :)
Degil tabikide her okulda ihtiyac olmasina ragmen atama yapmiyolar cok sinir bir durum
kardeş ya da abla her neyse :) 10 yıl atanamayan öğretmen varmış üzülme sen sadece 1 yıl geciktin önemli değil çalış bence yaparsın ücretli çalışmaya gelince de ona sen karar ver bence ama çalışmanı engelleyecek kadar mesai saati artarsa devam etmemelisin
Buna sen karar vermelisin bence hem ücretli öğretmenlik yapıp hemde takrar hazırlanılamıyor mu?
Yok olmaz bir sorun cikmaz
Cevap
14Cevap
tekrar dene,, vazgeçme, ücretli seni yorar dikkatini veremezsin sadece sınava odaklan..
ben sana bir soru sormak istiyorum tabiykı blıyosan cevapla bnım bı arkadaşım %100 ing. bilgisayar muhendılıgı okuyor ve okul bıtınce ıstrese ing. ogretmenı olarak devlete aanabıleceegını soyluyor bu doğrumu , eger doğruysa adıl mı?
ücretli ögretmenlikte para kazandıgınız an hazırlanmayı bırakırsınız ikisi bir arada gitmez , bir senenizi kurban edin oturup güzel şekilde hazırlanın
bu devirde atanamayan öğretmeenler intihar ediyor malesef
birşey yapma otur çekirde çitle 1 rakip 1 rakiptir :D
valla ya kızsın sonçta bul bir koca kurtul ya :D işsiz adam kız vermiyorlar ama:(
olur olur iki cilve tamamdır saf maf idare et ama :D
burada çıkar çok talip rahat ol :ppp
Biryandan çalış. Bir yandan hazırlan böylece canın sıkılmaz boş durmak kadar kötü bişey yok.
üzülme her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.. zamanla olur
istediğin olana kadar ücretli yap deneyim kazan
Hazirlan bence matmtk kacle kapatti
her ikisinide yapabilirsin neden karamsarsın
Bana beleşden ingilizcemi geliştirde bilirsin :D
Çok iç açıcı oldun saol ya 😔
Olaydı bnmkine çare olurdu acını paylaşıyorum hocam 😔
En iyisi mii sokağa çadır kurup özel ders vermek 😀
Mat. +felsefe 😊
daha yeni mezunsun hazırlan tabi ya...
boşşşverrrr takma kafaya; herşey olcağına varrıırr
hazırlık en doğrusu...