Ne yapabilirim? Fikirler lütfen? Samimi yorumlarınızı bekliyorum
3 ay
Psikolojik danışmanım ben de. Özelde çok ucuza çalıştırdıkları için inşaatta çalışıyorum. O kadar yazık ki. Mağaza veya kafelerde part time işlere bakabilirsin. Öğlene kadar gidiyorsun okula değil mi?
Bulunduğum şehirde garsonluk yapamam. okulda öğretmenim öğrencilerime maskara olamam
Branşın ne
Fizik
Diyarbakır Batman gibi nisbetten normal bir şehirde iseniz özel ders vermek mantıklı olabilir. Tercih ediliyor çünkü. Ama sen bunu düşünmüşsündur zaten çoktan.
Sahibindene ilan bıraktım arayan çingene gibi ucuza bedavaya getirmeye çalışıyor.1 yıldır çıkmadı düzgün aile öğrenci
Sınıf öğretmenliği mı yapiyosunuz şu an
Hayır fizik
Dışarıda herhangi bir işte öğrencilerim gelir görür diye çalışmazsaniz pek seçeneğiniz yok gibi. Zor durum. Sizin düşünüp karar veremediginiz işler var mı. Nerede yaşıyorsunuz. Şehir küçük mü çok
Küçük şehir
Allah yardımcınız olsun.
Sağ olun sizinde
Sesiniz güzelse diksiyonunuz iyiyse ücretli podcast yayınlayabilirsiniz, sanal platformlarda moderatörlük veya canlı destek gibi işleri araştırabilirsiniz. Dürüst olalım bu devirde maaş karşılığı nerede çalışırsanız çalışın tam hakkınızı alamazsınız, bir şekilde kendi emeğinizi ortaya koyarak bir ürün sunmalısınız. Her arz kendi talebini yaratır.
Sesim güzel mi bilmiyorum övgü almadım hiç. diksiyona az çık dikkat ediyorum. Nasıl podcast biraz anlatabilirmisiniz?
Spotify üzerinden podcast yayınlayan bir tanıdığım vardı güzel gelir elde ediyordu açıkçası ama ses sanatçısı olabilecek potansiyelde biriydi, sizin sesinizi bilmiyorum iyidir kötüdür yorum yapamayacağım ama yine de sesli kitap olur çocuk hikayeleri masallar olur kişisel anlatılar olur kayıtlarınızı yayınlayabilirsiniz. Şu an YouTube tarafındaki son gelişmeleri bilmiyorum ama fizik dersi anlatımlarınızı sesli ve yazılı bir biçimde kayda alıp onları da paylaşabilirsiniz YouTube da ders içeriğinde çok izlenme alacağınızı sanmıyorum açıkçası ama yine de deneyebilirsiniz.
Genç meslektaşım, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Ücretli öğretmenlik emek ister ama karşılığı bazen yetersiz kalabiliyor. Helalinden ek iş araman çok kıymetli 👏 Özel ders verebilirsin, özellikle sınava hazırlanan öğrencilerle güzel bir gelir oluşur 📚 Online ders platformlarını da düşünebilirsin. İçerik üretmek ya da eğitim koçluğu yapmak da sana uygun olabilir 🎯 Alanına yatırım yap, bilgi en sağlam sermayedir. Umudunu diri tut 🌟
Cevap
15Cevap
Hocam sınavlara az kaldı. Özel ders ilan siteleri falan var sanırım, oralara kaydol bence. Özel ders talebi artar sanırım bundan sonra
özel ders verebilirsin yksye az kaldi illa ders almak isteyen ogrenciler olacaktır. instagramdan bulundugun sehrin ilan sayfalarina vs ilan verebilirsin
Ücretli öğretmenlikte ne kadar kazanıyorsun bende başvurdum bekliyorum da
29 bin
Haftalık 30 saat
Çok daha düşük alınıyor zannediyordum idare edermiş. Benim atamam da yapılsa keşke
Teşekkür ederim bu arada yanıt için. Rabbim yardımcın olsun
Rica ederim. Allah razı olsun
Peki her seferinde gusül alıyor musun yoksa biriktirip toplumu alıyorsun
Ebenin a. mjna dalıyorum
Evlen kocanı sömür 🤣🤣
Talibim yok. Olmadı doğru düzgün
Allah başka dert vermesin
Allah 😇🙏👼😊kolaylık versin
Ben 120 k kazanıyorum
Nasıl kanka?
önermem yalnız sen namusunla kazan benim gibi sürünme
Sağ ol
Sosyal medyada içerik üretmek
Online ders ver
Örgü ör
He 24 saat örgü öreyim sende bana bak
Çeyizlik için ör dedim kazanç için sana niye bakayım 😵💫😵💫😵💫😵💫 ihtiyacım yok
Ne diyon yaa üfff
Ben seni anlamadım Çeyizlik örgü ör exra kazanç dedim
Kim alacak işim yok milletin peşine mi düşecem? Olduuu Tüm zamanımı ona mı vericem?
Niye bu kadar gerginsin ki?
Evden çağrı merkezi iş yap
Bıktım çünkü iş aramaktan. milletin peşine düşmeyi de sevmiyorum zamanımı boş şeylete harcamayı da sevmiyorum. bana aylık en az 30 bin lazım ek işten
O imkansız zor ya o belli de olmaz ticaret tarzı iş yapman lazım borcun mu var?
Evet. sermaye mi var ticaret yapayım? Nasıl reklam tapıcam kime satıcam
Her işte böyle olumsuz düşünürsen nasıl olaçak pozitif ol
Özel öğretmenlik yap ek ders ver
Nerede? Kimse özel okula almıyo cv bırakıyorum dönüş yyapmıyolar. bide çok az para veriyolarmış
Değilim. kpss için oturup 1-2 yıl çalışmam lazım. o daeada kim borcumu ödiycek kim ihtiyacımı karşılıycak. benim çalışmam gerekiyor maaş karşılığı şu an kpss yi rafa kaldırdım
Öğretmen olup hakkını alamamak çok üzücü ya
Nerde
Ek ders
Etüt vs.
Nerede nasıl? Cv bırakıyorum çağırmıyolar.1000 tl veriyolar gidermisin
1500 veren yerler var
İnternette gördüm
Piyasası nedir?
İlan sitelerine ilan verenler var
Gitar dersi veren birinin ilanı dikkatimi çekmişti. Geçen hafta gördüm.
1000 tl aylık diyorum
Günlük o fiyat.
Siz yanlış anlamış olabilirsiniz. İnsanlık hali.
Atanma şansın yok mu
Var da kpss çalışamıyorum şu an para kazım acil. kazanmam lazım
Ne için lazım borç mu var
Evett
Ama atanirsan borç yükün de hafifler
Nasıl ataniyim 24 saat ders çalışmam lazım. abartıyorum ama bir yıl hiç işte çalışmamam lazkm benim ihtiyaçlarımı kim karşılıycak borçlarımı kim ödiycek o dönem?
Ailenle degilmisin. 1 yıl destekleseler olmuyor mu
Kaç yıl destekliycekler daha. garanti mi atanmak.10 yıldır atanmadım. onların da borcu var mecburlar mı
Branş ne
Fizik
Zor evet biraz atama sorunlu
Branş nedir
Nerde yaşıyorsun
Doğuda
Yok yaa tanıdıklara gidiyolar ya da çim. gene gibi bedava ucuza özel ders istiyolar
Neyi satıcam?
Ya ne sermayesi iyimisin sermayem olsa niye çalılayım ya da gider borçlarımı öderim
Sana satayım Allam yaa kimle konuşuyorum şuna bak helee
Abi sen iyi değildin bence eskiletimde yok sana satacak dalga geçiyorum yazma Allahını seversen
Ev kira mı
Evet
Ailenle misin
?
Elinden ne iş gelir
Öğretmenlik sadece. daha önce güvenlik de yaptım büuükşehirde. memlekete döngüm
Farklı işler dener misin
Ne gibi
Görüşme falan
Ne görüşmesi
Bir erkekle görüşme
Sen o.. pusun milleti de yoldan çıkarmaya çalışma. oe nin tekisin yazma bana