Her selam verdiğinden para isteyen bir kız var hep kendini küçük emrah yapıyor herkesten para istiyor evde yksye hazırlanıp aile durumuda orta yani parası olmayanla konuşmuyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç hoş birisi değil.
Hiç hoş bir şey değil.
Bu kendisini aşırı derecede itici ve güvensiz birisi yapar.
Aile durumu ortada tamam da...
İnsanları menfaatine göre değerlendirirse gerçekten yardım etmek isteyen de yardım etmeyecek.
cut.
Niye böyle
Hayat şartları onu böyle olmaya zorlamış.
Ya da
Böyle olmak işine geliyor.
Çünkü daima cebi dolu oluyorlş.
Yani doyumsuz mu
Doyumsuzdan ziyade garantici ve kolaycı.
Sevgisi varda insanlara konuşamıyor hep garantici oluyor
Bence maddi sorunlar yüzünden sağlıklı düşünemiyor ve hareket edemiyor.
Ders çalıştığı için çalışmıyor işte ve herkese küçük emrah modelinde para istiyor utanması da kalmamış bende sevmiyorum artık onu kendini kontrol edemiyor insan duygusu kalmamış
Ben yine de onun hakkında kötü düşünmem.
İnşallah iyi yerlere varır da bunu yapmak zorunda kalmaz.
Ve umarım bu onun gelecekte alışkanlığı olmaz.
Parası olduğu zamanda insanlara sevgisi yok hep birşeyler ver bana diyor deli mi
Alışkanlık yapmış.
Düzelir mi duygulu olur mu yine
Düzelir inşallah : )
Amin
Onun sonu simdiden belli zaten bi cacik olmaz vur ksc vur kac vur kac yaparlar ona
Niye böyle herkesten kendine pay çıkarma derdinde
Cahil ac özeniyor kendisi yapamaz biliyor
Özeniyor mu
Kendisinde olmicak ve olmadigi seylere özeniyor ama genelde 50 tl 100 tl isteyen tayfadan bu dandik insan
500 istiyor bazen dandik 😂
Istesin oda dötünü surasini burasini aciyordur veriyordur biseyler karşiliginda yok desede veriyordur 500 tl ne ya bi yemek ancaj yersin 2 kişi
Durumumuz yok şunu bunu almam gerek öğrenciyim falan diyor
Şunu bunu diyip bacım gibi kendini satiyorsa kendi bilir sen niye takiyorsun
Yaa çok severdim onu bir ara birden değişti taktım bende benide sevmiyor artık para derdinde hep
Ya onun parasi olmaz ancak ufak defej srylere sahib olur makyaj malzeme dandik bi tişört falan internet paket okadar yazişindan belli yakinda kendini satar
O kadar yoldan çıkar diyorsun
Cikar cikmişdir bilemedim sen kendi hayatina bak
Sanki bahsettigin kişi sensin gibi geliyor
Hayır aslında eski sevgilim ben çalışıyorm o öğrenci ayrıldık özlemişti beni konuştuk dedi para gönderebilir misin herkesten de istemişti neyse dedim gönderirim 100 tl attım 500 lazım demişti osym parası faln dedim yok ki şu an almamisim bulamamda dedi tamam gönder kapattı seni seviyorum demedi eskisi gibi
Ne diyim nasil mutlu hissediyorsaniz öyle yapin ama yazik insan kandiemak
Mutlu hissetmiyor bence gururlu bir insandı üzülüyorum onun adına
Artik gurursuz 😀
İnsan değil artık
Insanda ama farkli bi türü 😃 he tabi erkeklerde kendini kullandirmak istiyorsa onlarinda suc payi var
Bu zamanda kendini kullandırmayan erkek kalmışmi?
Vallah iki cinsede gecerlide akilli insan kendini kullandirirsa onun istedigi takdir ettiği şekilde olur sonunda kaybeden senin arkadaşin gibiler
Ama halen eminim o bahsettigin kiz sensin diye 😁
Evet benim ama düzeltmek istiyorum ki kendimi böyle olmayı istemediğim için yardım aldım 🙈😂😑
Işte Şu an akilli birisiyle yazdigin icin bu durumu sana öncedende belirttim sensin diye 🤣 biliyordum hmm bu durumu nasil düzeltirsin yani nasil bi durumdasin tam bilmiyom ki bu ara bana cevab veriyorsun ama ben fakirim ona göre
https://imgyukle.com/i/Ej5aO0
Son para buraya gitti simdik
🤣🤣🤣 Çok akıllı birisin merak etme senden de alacakliyim oda AKIL dkdk
Maşallah knk zenginmissn bana para gönder 🤣🤣
Gönderim iban at
Yalan söyleme bee hemen inaniyorum🤣🤣
Kizdirimi seni?
Neden
Anlamadım
Dur bak simdi
https://imgyukle.com/i/EjILJG
PATLA
Tamam kanka afiyet olsun.
Eyvallah dilenci kanka 😆
Dilenci miyim ben sadece düşüncelerimi soyledim. Kimseden para istemedim bir duygu değişikliği yaşadım kimseye yansıtmamak için yazdm. Ösym 230 birde kpss bunları odeyememek üstüne ders mi çalışsam işe mi girsem yoksa borç mu istesem pişman olacağım şeyler yapmam ben
Önceden farkli yazdin unutma yukarda yaziyor kendine para göndertiyorsun dedin 😀 ya dedigim gibi keyfin bilir birilire calişarak sürünerek sabir ederek birileride bedavadab isteyerek kiz oldugu icin cve yaparak resim yollayarak yapar yapcak birsey yok
Üste yazdığım düşündüklerim yaptıklarım değil. Yapmadım hem korkma senden para istemedim gizli zaten yalan söylemiyorm bedavacilik derkende ders çalışıyorum evde işe girsem para kazancam ama üni bir meslek kazanamycm.
Ben korkmuyorum ki para istiyon istemiyon cok önemli degil ama tek diyorum bu yolun sonu belli yani
Bence okul hepsinden daha önemli haklisin tabikide ama nasil büyüdün nerde büyüdün ailen nasil maddi durum nasil şu bu yani bunlari da bilmiyorum *dilenci* de şaka anlaminda dedim parasiz okul bile okunmaz onuda biliyoz
Psikiyatriye gidicem anlaticam durumumu. Ama utanıyorum psikiyatridende çünkü utanilicak bir düşünce yapısı cevremdekiler de deli der 😂😂 ama ayarlicam inşallah DÜŞÜNCE yapım düzelir yapmam böyle bir şey.
Yaw 3 kuruşdan bahsediyorsun millet burada örgütlenmiş para dileniyor farkli taktiklerle okadar da takma 20 50 30 100 kimse fakirleşmez zenginleşmez gönderen silah zoruyla göndermiyor ki
Öyle de hoş değil. Bunu birkez yapan hep yapar alışkanlık olur kişiliğini kaybeder kişilik te bir kez kaybedilince kazanılmıyor para gibi.
Korkuyorum yani bu durumdan ama konuşman iyi geldi allah razı olsun abi.
Vallah bilmiyorum bana kimse para vermez burada istesem 🤣 maalesef bizimkiler bir ihtimal icin para bile gönderiyorlar sende bunu kullaniyon ortak yapalim 50/50 bölüşelim 😁
Yo ben onu kullanmıyorum boluselim gibi maalesef sansizsim😂😂 dolar değil 5 kurusumuz yok dkdkx
Beraber dileniriz aglariz falan toplariz paraciklari 🤣
Büsürü yer vardir tip sende iş bende 😃
Ahhaa 😂😂 tamam knk ucuza satma beni yüzde 80 benim 😂😂
Ozaman olmaz fifty fifty 😃 😅 bu neşeni enerjini kullan positif seylere piskolok da para istiyor yarisina ben tedavi ederim
Devlete mi para istiyor vay anasını psikolojim hepten gitti 😂😂
Devlet bilmiyorum ben özel piskolok sandim 🙃 sen işe başladigimizda haber ver ben sorulari hazirladim yayarim 😃
Knk işe baslmk için yollarımin açılması gerek daha. hem ora hemde muslumanlikla ilgili bunları açmam ben karşılıksız para almayi düşündüm ama insanlar karşılıksız bir şey vermiyorlar
Ay kiyamam karsiliksiz para vermiyorlar mi pislik herifler 😅😅🤣🤣🤣 eglencelisin iyi güldürdün 😃
Vala akılı birini severim konuşmayı ama şeytan değil
Konuşuruz sikinti yok taksometreyi acmasin ama zate mazot 20 oldu
Anlamadım ne dedin 😂😂 anlamı ne söylesene hahah
Ne bilim ben almanciyim ne dedigimi kendim bile bilmiyom
Hahah şohnen tag
Hahahahaha
Sakın bir kızı böyle düşürme samimi mi dedin bilmyrm ama yanlış yola çekme sadece akıl ver ciddi demedin ama yapma yani bende denedin yanlış yaptın akıl vereyim derken günah alırsın anladın mı 😊
Ben birsey demedim ki negatif olarak sakalasiyorum tek 😃
Böyle sakalasma bidaha kimseye 😊
Tamam sustum gittim🤫🤐
😊✋ Allah'a emanet ol
Sende bol şans sana
Teşekkür ederim sanada 🙏😊❤️
https://imgyukle.com/i/Ejg5Bo
Bro bensiz mi işe başladin sayfa doldu para gönder sorularla 🤣