Merhaba, Cevabını merak ettiğim birkaç sorum var sorabilir miyim? Yanı. Çoğunlukla herkes neden iş kurmak tercih edip işin kurmak için çok para kazanabilir, Bir Arkadaşım var işin kurduktan sonra ticaret yapıyorum çok para kazandım 1 tane ev villa var 2 tane lüks arabam var 3 yıl çalışıyorum iş çok memnunum. Sen iş kur asla pişman olmaz olduğunu söylüyor. İş kurmaya düşünüyorum para kazanır mi? yanı iş kurup ticaret ve yapı malzeme çok para kazanır mı? Sizin düşünceniz nedir?
Arkadaşlar bir miktar birikimim var, ben iş bulmaya çalıştım iş bulamadım 5 yıl işsiz kaldım, iş kurmaya düşünüyorum... Kendi işinin patron olur... Olumlu Ve Olumsuz fikirleri olan paylaşabilir mi? Rica etsem. Ne gerekli bu iş için? Bir arkadaşım var sen iş kur asla pişman olmaz olduğunu söylüyor. Nasıl bir yol izlemem gerek? Neler dikkat etmeliyim.
.
Kendi işin kurdun mu hiç merak ettim
Arkadaşlar bir miktar birikimim var, ben iş bulmaya çalıştım iş bulamadım 5 yıl işsiz kaldım, iş kurmaya düşünüyorum... Kendi işinin patron olur... Olumlu Ve Olumsuz fikirleri olan paylaşabilir mi? Rica etsem. Ne gerekli bu iş için? Bir arkadaşım var sen iş kur asla pişman olmaz olduğunu söylüyor. Nasıl bir yol izlemem gerek? Neler dikkat etmeliyim.
.
Kendi işin kurdun mu hiç merak ettim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar