Merhaba arkadaşlar çocukluğum Trabzon'da geçti ama 20 yaşında memurluk hakkım gelince 4 yıl Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde görev aldım. Maalesef ki bir hata sebebiyle 7 aydır İstanbul Beyoğlu'ndayım ve asla alışamadım bu pislik yere ve sağlık durumumdan dolayı 1 defalığına mahsus olmak üzere tayin isteyebiliyorum ve hakkımın boşa gitmesini istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Seçimi buraya değil kendinize bırakın. Bir defaya mahsus ve bu seçimde etkili olmak istemem. Artıları eksileri araştırın, size en uygun kararı siz verebilirsiniz.
Trabzon da okudum ve bence güzel bir yer. Maddi yönden rahat edilebilir ve doğa yönünden de gayet etkileyici. Çalışılabilir bir şehir olduğunu düşünüyorum.
Trabzon çok gelişmiş bi şehir değil coğrafi anlamda diğer büyük illere çok uzak kendi bölgesinin başta gelen şehirlerinden lakin insanı da çok negatif dışardan gelen insanlara çok saygı duymazlar gitmiştim pek beğenmedim. Çanakkale sevdiğim bi şehir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seçimi buraya değil kendinize bırakın.
Bir defaya mahsus ve bu seçimde etkili olmak istemem.
Artıları eksileri araştırın, size en uygun kararı siz verebilirsiniz.
Trabzon doğa olarak çok güzel ama güneş yok ! Yazın Trabzon'dan gelip İstanbul'da toprağı öpmüşlüğüm var. Paso kapalı hava ve yağmur. Sanki Londra..
nasıl bir hata sebebiyle? hata yapınca İstanbul a mı sürdüler anlamadım
Falcıyım müşteri sebebiyle
Bende gıtcem.. ev bakıyorum... sende git.. saglıgın için geçimin için
Nereye gitmeliyim işte :/
Trabzon
Sizde mi Trabzona gideceksiniz.
Evvett
Trabzon ortahısarda okumuştum. Bu Doğulu kızı bile bile kendine bağladı 😊
Trabzon'un neyine bağlandınız tam olarak?
Havasına suyuna taşına toprağına. orada su çeşmeden içiliyor bence bu büyük bir lüks. Ve İstanbul gibi kalabalık değil.
Trabzonu bilmiyorum ana Çanakkale çoğu yeri iyidir Lapseki biraz cansız
Trabzon da okudum ve bence güzel bir yer. Maddi yönden rahat edilebilir ve doğa yönünden de gayet etkileyici. Çalışılabilir bir şehir olduğunu düşünüyorum.
+1
Trabzonumuz güzeldir. Dön gel bence hem bildiğin bir şehir.
Sacmalama dostum git egeye akdenize yasam orada
Dostum sana taktigi verdim benim falimada bak 😑😑😑
Olur bakayım yeter ki iste :)
Ama Trabzona gidiyorum.
0553 127 1339 WhatsApp dan ulaş
Çanakkale
Neden Çannakale?
Çanakkale
Neden Çannakale?
Çanakkale
Neden Çannakale?
Trabzon çok gelişmiş bi şehir değil coğrafi anlamda diğer büyük illere çok uzak kendi bölgesinin başta gelen şehirlerinden lakin insanı da çok negatif dışardan gelen insanlara çok saygı duymazlar gitmiştim pek beğenmedim.
Çanakkale sevdiğim bi şehir