Güncellemeler
+1 yıl
3 Şubat tarihinden 2 Mart tarihleri arasında yatan maaşım sadece 2250tl
ve sözleşmemde işçi ücretin iki eşit parçaya bölünerek , her ayın 3’ü ile 18’nde ödenir. Ödeme günlerinde makul sayılacak gecikmeler iş sözleşmesinin feshi gerekçesi değildir
ve sözleşmemde işçi ücretin iki eşit parçaya bölünerek , her ayın 3’ü ile 18’nde ödenir. Ödeme günlerinde makul sayılacak gecikmeler iş sözleşmesinin feshi gerekçesi değildir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
https://oral.av.tr/yayinlarimiz/issozlesmesi.pdf
Link diye açmaya korktum ama hepsini okudum çok teşekkür ederim
rica ederim sorunuzun cvanı orada vardır ama korkacak bişi yok sapık değilim dicem ama sen nerden bileceksin site o kadar kalite yoksunu ki
Kurunun yanına yaşı da yakıyoruz bazen , tekrardan teşekkür ederim
rica ederim iyi günler
Bildiğim kadarıyla evet. Ama bu devirde onu bulduğuna dua edeceksin. Malum tayyip devrinde yaşıyoruz.
Ben nasıl saatinde işime gelip gerekeni yapıyorsam gününde ve saatinde maaşımı isteme hakkım var kendimi ezdirtmem
Yürü be kim tutar seni.
sanırım 20 gün gibi gecikme süresi var ama eksik yatırılmaz. eksiği ne kadar süre sonra tamamlıyor falan bunlar önemli.
Bu ay bana sadece 2250 TL yatırıldı
Avukatla görüş ve ihtarla bildirsin. Halı fesih nedenidir.
Hukuk bürosunda sekreterim avukatım ağır ceza avukatı şeker ve diyaliz hastası aynı zamanda 1 ay önce kalp ameliyatı oldu , hastalığını öne sürüp haklı çıkması beni korkutuyor
1 -2 kez istisnai durum vardır. Haklı fesih için süreklilik arz etmesi. Mesaj atıp talep et işe gelmiyorsa. Maaşını veremiyorsa iş bakacağını söyle.
Her ay dilenci gibi paramı istemekten çok sıkıldım
Ne kadar süre oldu işe başlayalı.
9 ay
Zorlama, maaşını al ve bu nedenle bir avukata yazdırarak iş akdini fesih etmelisin.
sözleşmemde işçi ücretin iki eşit parçaya bölünerek , her ayın 3’ü ile 18’nde ödenir. Ödeme günlerinde makul sayılacak gecikmeler iş sözleşmesinin feshi gerekçesi değildir yazıyor
Her ay demez, tamam normal istifa edersin, 28 gün ihbar kullanır ayrılırsın
Normal istifa edemiyorum ettiğim takdirde 20.000 TL ödeme yapmam gerekir
Edebilirsin, tazminat maddesi iş kanununa aykırıdır. Sen bir avukatla görüşsene, hangi şehirdesin.
Eskişehir
4857 sayılı iş kanunu oku
Tamamdır , sizinde biri bu sebeple canınızı şıkmış galiba
Ben haksızlığa dayanamam ve maaşımı bırakmam kimseye. Mutlaka öçümü alırım yasal şikayet ve müracaatlarımla.
Bende katlanamıyorım inanın
Evet bunu art arda tekrarliyorsa sikayet edip istifa edebilirsin hukuk yolu aciktir
Elden mi alıyorsun maaşı
Yarım yarım yatıyor 1.000sini ayın başında 500 TL’sini 2 hafta sonra gibi alabiliyorum yani elden de alıyorum hesabıma da yatırılıyor , ama maaş bandrosu imzalamıyorum
Fesihi bilmem ama dayak sebebidir
Kesinlikle.
aynen haklı fesih
Evet