Çoktu 2 tane okuldan atıldım düşmanlarımı hep kendim temizledim okulun içinde çatır çatır dövdüm racon kestim susturdum kolejde okurken zengin p*xc leri döverdim parasını alır yarısına sigara alırdım yemek yerdim yarısını garibana dağıtırdım ah ulan ne günlerdi on numara öğrenciydim😅İngilizce öğretmenini akıllı tahtaya doğru halter gibi kaldır indir yapardım Tabi benden çok çekti herkes ama okuldan atıldıktan sonra eski sınıf arkadaşlarım sen gittikten sonra tadı tuzu kalmadı okulun dedi şimdide açık lise okuyorum sürünüyorum
Bana karşı vardı niyeyse. Arkadaşım dediklerimin arkamdan konuşmalar filan.. Belli oluyordu zaten. Ben de teyit etmek için çektim kenara sordum konuştun mu diye. Hiç de itiraz etmedi. İlk kez lise zamanı kendi başıma kaldım 😄
Vardı tabii ki son iki senedir üç senedir rahatım ama Türkiye’de okula giderken var ya Allah‘ım canımı al diye gidiyordum okuldan ya da derslerden dolayı değil okuldaki akranlarımdan dolayı Çok aşırı zarar gördüm niyeyse hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak okula giderken isteyerek gitmiyorum.
Vardı. Lise hayatim gercekten cok kotuydu. Herseyime hakaret eden ve dalga gecen insanlardan olusuyordu sinifim. Hep dislandim... Dusunuldugu kadar kotu bir insan degilim. Sessiz sakin kendinde bir kizim.. 😣 Suanda hepsi benimle dalga gectikleri hersey baslarina geldi.. Hakkettiler ama..
Kimseyle işim olmazdı, hiçbirini sevmezdim. Muhattap olmazdım. Bana düşman olduklarını düşünmüyorum ama hiçbiri arkadaş değilmiş. Hiçbirini güzel hatırlamayacağım ve hakkımı da helal etmiyorum. Lisedeki bir öğretmenim "arkadaşların seni seviyor, ben dışardan bakıyorum, dışardan gözlem yapanlar daha net görür''dedi ama ben hiçbirinin sevgisine inanmıyorum ve onları güzel hatırlamayacağım, çocuktuk diyip geçemem.
Müdür yardımcısı kızını bizim sınıfa getirdi. Benim annem de aynı lisede öğretmendi ve kadın kendisini annemle kızını da hep benimle kıyaslardı. Liseyi bitirene kadar yapmadığı haksızlık, atmadığı iftira kalmadı. Allahtan müdürümüz son sınıfta biyoloji hocamız oldu da kimin ne mal olduğunu gördü. Tıp kazandığımda o da kazandığını söyledi meğerse ebelikmiş)) Böyle insanlar da var.
yoktu hanımefendi ama benimle bilgi yarışmasında yarışan karşı guruptan bir bayan vardı beni çok kızdırdığı oldu ve şu an Avusturya da arada telefon ile görüşüyorum eski günleri hatırlıyoruz ve gülüyoruz
Tek bir düşmanım yoktur. Çoğunlukla kendi halinde takılırdım. Okul işitme engellilere özeldi. Okuldaki toplam öğrenci sayısı 50'yi geçmiyordu. En kalabalık sınıf 12, en az sınıf 3 kişilikti Bizim sınıf hariç, tüm sınıfların ortalaması 5 kişiydi.
Benim kimseyle bir derdim yoktu tek takılmayı seven biriyim tek tabanca yani... 2 3 tane arkadaşım vardı sadece geri kalan tüm okul bana düşman 😂neden bilmiyorum...
Lisede çok düşmanım vardı hepsini geçmişe gömdüm hepsi geçti bitti sonsuza denk olmayacaklar da
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yan sınıfta bir kız vardı beni hiç sevmiyordu ama kızla muhabbetim bile yok yani ne yararım ne de zararım vardı sürekli göz falan deviriyordu beni görünce lise biteli yıllar oldu kızınderdini anlamak nasip olmadı 🤣
ben bir şey yapmadım Allah büyük biri tepeme çıktı beni düşürdü kafamı yardı biri de sınıf ortasında açtı gösterdi ben şikayet edince sınıfla aram bozuldu kendi arkadaşlarımın arkasındanda gıybet ettim bak o konuda yanlış yaptım ama doğru dediydim sonra onlarla da arkadaşlığım bitti neyseki son sınıftaydık :D