Eğitim & Kariyer 1 ay Sizinnn lisede serseri insanlar var mıydı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gençlik zamanları işte ahahahahaha? Sizinnn lisede serseri insanlar var mıydı? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 97% 1 ay O insan bendim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Professore Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 30% 1 ay Ne gibi serserilik.. ve niye sordun 😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
minikkladyy Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 724 görüş paylaştı. Hayır , hepsi elit çocuklardı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Edaaa97 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kız lisesinde okudum 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Bilge Yaş: 38 , eig 98% 1 ay Evet en serserisi bendim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
djxeon Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 411 görüş paylaştı. İtiraf ediyorum o serseri benim 😂😂😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 ay O söylediğin kişi bendim herkesin dilinde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nurrca_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Maalesef ki vardı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
O insan bendim.
Ne gibi serserilik.. ve niye sordun 😂😂
Hayır , hepsi elit çocuklardı
Kız lisesinde okudum 😅
Evet en serserisi bendim
İtiraf ediyorum o serseri benim 😂😂😂
O söylediğin kişi bendim herkesin dilinde
Maalesef ki vardı