1-Sorun kalmasın 2-Bir bilene sor3-Ordinap4-Kolay sınav5-YKS cepte6-KunduzBöyle uygulamalar var bunlara sorabilirsiniz ayt konusunu sıfır hiç bilmiyorum onu geç matematik temelim zayıf keşke yardımcı olsaydım, fakat anne karnında sayısal zekâ ile dünyaya gelmemişim.
Çok da dert etme. Herkes matematik yapacak değil, ilgili alanın başka bir şeyse oraya odaklan. Ben sevdiğim için yapabiliyorum, yoksa sayısal bir zekam olduğunu düşünmüyorum.
sınava gireceksin konulardan haberin yok girmesen de olur knk hahsjs ayrıca karantina sürecinde türev integral kalkmıştı yüz yüze derste anlatılmadıgı icin. Şu an aynısı olursa yine kalkar. müfredatı takip et burada yorum atacagına
@gizemm134 arkadaşını çağırdın haralde pandemi ilk geldiğinde kalktı sonra geri geldi konular sen bilip bilmeden konuşma bence dersler yüz yüze görülüyor kaldırılmadı milli eğitim bakanı böyle açıklama yapmadı ayrıca herkese sordum.
Bir zamanlar aklıma tarih miydi coğrafya mı ne hatırlamıyorum sorularını çözdürdüğüm oldu KS ye o kadar yardımcı Eden biri olmuştu ki Bazen çıkıyor da özele gel bilmem ne saçma sapan şeyler yapıyorlar.
Ben sağlık meslek lisesi mezunuyum sağlık derslerini gördük seçmeli matematik dersimiz vardı obdada 12. Sınıf konuları görmedik hoca bize Temel Düzey anlattı. Yapanlar vardı