Merhaba, dün okula yurt dışı çıkışımın vizesi için istenen izin belgesi ile ilgili bir talep dilekçesi faxladım. Bugün okuldan arama geldi ve böyle bir belgenin olmadığını verilemeyeceğini söylediler. Ancak genel dilekçe başlığı altında dilekçe kabulu yapılıyor bu bana çok sebepsiz geldi. Eğer böyle bir belge yoksa neden ekstra genel dilekçe altında serbest dilekçe yazımı izni koyuyorlar. Bu belgeye gerçekten ihtiyacım var. Ne yapabilirim. Dilekçem şu şekildeydi
Güncellemeler
+1 yıl
Okul uzaktan olup, aöf tür
Okula yazdığım Genel Dilekçem reddedildi ne yapmalıyım?
Genel dilekçe kabul ediliyor diye her yazılan dilekçe kabul edilecek diye bir şey yok ki. AÖF zaten uzaktan size nasıl izin versinler öyle bir yetkileri yok.
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kabul edilsin demiyorum ama en azından bunu söyleyebilirlerdi. Bana söyledikleri böyle bir belgenin olmadığı yani demek istediği sey sadece transkript VS yolladıkları.
Aradığınız kişi ile dilekçe okuyan kişi aynı kişi değil, o böyle bir çözüm bulmaya çalışmış öbürü ne olduğunu anlamamış. Bu şekilde demek yerine bana bu tarihlerde sınavım olduğu ve bu yüzden ülkede bulunmam gerektiği ile ilgili yazılı belge lazım. Yetkili biri bunu yazıp altına mühür basarsa memnun olurum falan diyebilirsiniz.
Merhaba tekrar, az önce iletişime geçtim okulla. Bu konuyu tekrar dilekçeye dökmemi ve faxlamamı söyledi. Ancak ben dilekçe konusunda fazla iyi değilim sanırım. Sizce bunu en iyi nasıl yazabilirim :(((
Başını aynen yazın sonrasında yurt dışı için vize başvurusunda bulundum, kabul edilmesi için okumakta olduğum açıköğretim fakültesinin vize tarihlerinin 29.04.2022-30.04.2022 olduğunu ve bu sınava girmek için ülkede bulunmak zorunda olduğumu üniversiteden alınmış evrak ile kanıtlamak zorundayım. Yetkili bir kişi bana
(burada bilgilerinizi yazın) öğrencimizin 29.04.2022-30.04.2022 tarihinde yapacağımız 2021-2022 bahar dönemi ara sınavına girebilmesi için ülkemizde bulunması gerekmektedir şeklinde bir dilekçe yazabilirse çok memnun olurum.