Çocuklu bayanları işe almıyorum vicdan olarak Evet rahatsız edici ama profesyonellik bunu gerektirir siz ne düşünüyorsunuz?

Bir dershanenin müdürlüğünü yapıyorum çalışanlarımız sözleşmeli öğretmen ders verecek öğretmenlerden çocuklu bayanları işe almıyorum çünkü ikide bir bugün çıkmazsa yarın sorunları çıkıyor çocuğumun veli toplantısı var çocuğum hasta çocuğum evde yalnız bakıcısı bugün gelemedi gb dertleri bitmiyor Ben de bir kadınım Evet biliyorum ama profesyonel düşünmek zorundayım hiç almıyorum diye bir şey yok elbette var adaylar arasında en profesyonel en bilgili o kadındır tabii ki alıyorum ama diğer şartlarda daha az sorumluluk olup bana daha iyi performans verebilecek birini almak varken neden daha fazla sorumlu olup daha fazla bölünen birini alayım siz de benim açımdan düşünün duygularınızı katmadan cevap verirseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu defa mantıklı cevaplar geldi şükür teşekkürler fikrimi onaylayın demiyorum beni anlayıp da mantıklı cevap verenlere teşekkür ediyorum
Çocuklu bayanları işe almıyorum vicdan olarak Evet rahatsız edici ama profesyonellik bunu gerektirir siz ne düşünüyorsunuz?