Ben öğrencinin zeki akıllı olanını seviyorum demmekki seni sevmediğim için dövüyorum olabilir bu seneki karne yorumu nede olsa bir çok çocuğa şiddet görüntülerini gördük yazıklar olsun böyle öğretmenlere çocukların gelecekteki psikolojik tramva gecirebilecegini hiç mi düşünmüyorlar daha çocuk onlar size ne zararı var en fazla bizim zamanımızda tek ayak üstünde çöpün yanında dururduk en azından tokat atıp bizi rencide etmezdi öğretmenlerimiz ilkokulda bu yorumu okuyan öğretmen adaylarınada saygılar gidin Japonya'daki eğitim düzeyini görün ve uygulayın şimdiden iyi bir öğrenciden daha çok iyi bir öğretmen olmasın dileğiyle.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hey gidi günler. Orta 2 de idim. Hiç unutmam 4 tane zayıf not vardi. Türkçe Matematik Fen Coğrafya hepside önemli dersler. Onları kalem ile üstünde tahrifat yapmıştım. Belli olmaz diye düşünerek çocuk aklı işte. O dönmeden sonra karnelere notlar yazıldıktan sonra bant ile yapıştırıp tahrifat olmasın diye tedbir almışlardı. Şimdi o günleri mum ile arıyorum. Çocukluk günlerimi😔😔😔😔
Haha nasıl yaptın bunu ya çok güzel 😅 klavyenin azizliğine çok uğruyorum ben😑 TDK' ya değil TDK'ye şeklinde olur. Türkçede ka sesi yoktur evladım😏 bilmiş ol😅
Çocukluk mazilerim neredeyse sıfırlandı. 😫okul dönemi ve askerlik döneminden çok fazla bir şey hatırlamıyorum. 😫 Anlatmadıkça ve hatırlamaya fırsat kalmadıkça yok oldu gitti o mazilerim. 😫
Üç yıl boyunca aynı hoca sınıf öğretmenimizdi ve ben " Başarılarıyın devamını dilerim." yazısından bıkmıştım. Aradan 20 küsür sene geçmiş üzerinden aile içinde hala o yazının geyiğini yaparız.
“Çok haylaz bir çocuk, öğretmenlere küfür edip duruyor. Bu davranışlarını değiştirirse ileride çok iyi yerlere gelir” yazmıştı canım hocam, Hatice hocam’a buradan sevgilerimi iletiyorum
Bir çocuk vardı onunkine ilkokul öğretmeni şöyle yazmış Çok tembel kendi halinde dayaktan da anlamıyor düzeleceğini hiç zannetmiyorum çok çalışması gerekir yazmış 😂😂😂😂
Hiçbir katkısı olmayan , erken yaşta ayrım kavramının olduğunu bize yansıtan o cümleler hiç ortamız yok ya çok iyiyiz ya çok kötüyüz , bana daha çok çalışmalısın diyen ilkokul öğretmenimin eğitim derecesi benim 2 basamak altımda iyi ki varlar ama bu tarz küçük olan şeylerin anlamı yaş geçtikçe anlaşılıyor gereksiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
"Değerli öğrencim, hayat boyu başarı ve öğrenme ile ilgili azmin hiç eksilmesin."
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu basariyi senden bekliyordum, seninle gurur duydum yazmisti ogretmenim