Evet tabii hiç unutmam neden unutayım hayatimin değişeceği Bi parçasıydı 😐 2964 daha sonrasında telefon şifrem bir çok şeyin şifresi oldu Okulu bıraktım lise okumadım pek çalışkan değildim uzağa çıktı tercihim bende imkanlarımız yoktu minibüs sevmem baya uzak kaldığım için eve bırakmak istedim başta çok koydu zamanla alıştım kendim çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istedim hayatın zorluklarını tatmak istedim fazlasıyla tadiyorum Rabbım zaten kimseye taşıyamayacağı yükü yuklemezmis çok şükür her halimize her zaman sabrettim şükrettim dua ettim istikrarlı olun! Çalışmakta güzel boş durmamak neden her türlü herseyi öğreniyorsun heleki azimliysen hayata karşı bakış açın olaylara karşı değişir oluyor farkındalığını yükseliyor cesaret özgüven atılgan oluyorsun insan sarrafı bile olacağım aklıma gelmezdi o bile oldu😄
Hayat bazen düşündüğümüz gibi gitmeye biliyor işte 😇 imtihanda olduğumuzu bilmeliyiz bu olaylar ne için yakında kıtlık bile çıkar neyse konuşsam çok konuşulacak şey var ama bu kadar yeter kıyamet alametleri diyorum susuyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri inşaAllah kötülerin şerrinden korusun böyle Bi süreçte Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Evet 1254 😂😂 hatta kuzenlerim ve başka okullardan tanıdıklarımızın hep 3 haneliydi kiskanirdim daha havalı gelirdi ama yinede benim numaram daha buyuk sizinkinden diyerek bastırmaya çalışırdım 😂😂😂😂😂
Ahahahha 😂😂 sen benim derdimi anlayamazsın benim derdim seni konuşturmak 😇 Benim ne kadar ciddi olup olmadığımı beni tanımadan yorumlayamazsın. 😉 Suratsız olmakta iyi değildir mesela anladınız mı efem? Arada bir gülmekte gerekir. Ama siz bağlamış bağa vurmuş saza gidiyorsunuz nedense 😉😇 Ayıp ayıp Neşet baba böyle miydi? Vururdu saza suskun adam konuşurdu bee🤨 ( bende bir Neşet Ertaş'cıyım ) ayık ol.
Suratsız değilim çok konuşmayı Sevmiyorum ve senin bunu soru ve görüşlerimden çıkarmanin benim kişiliğimle pek alakası yok az konuşmak iyidir gerçekten 👍
Bir kişi, yapı ve karakterini Türkçe'de" imla" dediğimiz bu konudan bile gösterir bazen. Yazma şekilleriniz ve konularda verdiğiniz cevaplar ve soğukkanlılığınız bunu gösteriyor zaten. Yani konulara hakimsiniz ama soğuksunuz, sabahları çekilmez oluyorsunuz falan ☺️ Başaklar hep böyledir ya zatem bunu biliyorum. Yak sigaranı gerçekten bir de benim yüzümden Neşet Ertaş dinle. ( Şu garip halimden ) olsun 😉
İşte ben bunları soracaktım. Gerçekten bu kişiliğe mi sahipsiniz, Neşet Ertaş dinlemenizin nedenlerini soracaktım ( sigara yakıp düşünürcesine ) Neşet Ertaş bambaşkadır bende dinlerken kendimden geçiyorum. Sırf bu bile olsa sormak istemiştim. Belki soru soruyu açar yardım edebilecek bir şeyim olur düşüncesiydi. Ama burası sanal platform olduğu için, seni dalgaya alıyorum gibi düşünmüş olabilir veya başka şeylerden dolayı yazdığımı düşünmüş olabilirsin. Çok fazla yazdım belki bunu da bağışla ne diyim. Konuşmayı sevmeyenin bile içinde sır gibi sakladığı bir an vardı ki o an geldiğinde onu konuşmaktan kimse alamaz. Neşet Baba hep konuşurdu ve söylerdi. Neşet Baba dinleyen susar mı be.
@8matador1180 kardeşim biz düşman olamayız da sana bildirim seslerinin gelmiyor olması gerekmiyor mu? 🤔 Neyse yinede kusura bakma kardeşim. Özür dilerim 🙏 gel diyorum gelmiyor ben napimmm 😂😂
@Siyahintaakendisi Zonguldak/ Karadeniz Ereğli'yim. Ereğli'de yaşıyorum. Ben sen olsaydım gelirdim bak. Matador seriye geçti kaldı 2 herhalde bununla birlikte 😂🙏🙏