arkadaşla matematik konusunda berbat bir haldeyim bir kitap aldım öneri üzerine sizce nasıl ve daha ne yapmam lazım benim bu matematik konusunda 1 adım bile olsa atmam lazım lütfen görüşlerinizi alabilir miyim?
Cevabın nedir?
+1 yıliyidir. matematik berbatsa eğer geliştirmek için iyi seçeneklerden biridir. çözüp çözdüklerinizi dikkatli bir şekilde kontrol ederseniz hem konsantrasyonunuz artar hem de yöntemin akılda kalıcılığı artar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIyi bir kitap. Bizim cok iyi bir matematikci vardi onun da onerdigi bir kitapti. Sozelcilere aldirmislardi.
11 Yorumla
Antremanlarla matematik iyi bir kitap ben + olarak youtube de şenol hoca var temeli olmayanlar için çok iyi anlatiyor bence kesin videolarini izle hiçte sıkılmazsın
21 Yorumla
Mukemmel bir kitap seni sifirdan başlatip en yuksek seviyeye kadar çıkartıyor öneririm :))
49 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben o kitabın 2 incisindeym cidden matematigi pek sevdigim söylenemezdi o kitapdan sonra sevdim düşün ben o kitabı açınca bazen 5 saatten fazla matematik çalıştıgım zamanları bilirim hergün 70 soruya yakın soru çözdügümü bilirim öneririm yani ben sevdm :)
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağol senin içinde :)
- +1 yıl
antrenman 1de yapamadığım sorular var size sorabilir miyim
- +1 yıl
İkincisinin konuları nelerdir bire göre seviyesi nasıl bn biri bştirmk üzereyim
+1 yılKitabın pdf'sini indirip göz atmıştım zamanlı çalışma ile aceleci olmadan matematiği söktürür o kitap lakin yinede bazen anlamadığın yerler çıkar onlar için alternatifin olması şart
13 Yorumla- +1 yıl
Bazı matematik siteleri var anlamadığın soruyu sor çözerler
+1 yılAnlatmadığı soruları soranboş bir kitap. güvender %100 ygs kitabını incelemeni öneririm. bana daha fazla yararı oldu
10 Yorumla
+1 yılMatematiği yok denecek kadar kötü olanları cidden geliştiriyormuş, Çoğu kişi tavsiye eder bu kitabı.
05 Yorumla- +1 yıl
Geliştirir devam et.
- +1 yıl
istiyorsan yaparsın takmana gerek yok
+1 yılBen onun geometrisini almıştımda basitti çok. Al başla matamtik konusunda işine yarar diye düşünüyorum :)
05 Yorumla- +1 yıl
İnşallah. Hangi sınıf?
- +1 yıl
Oo. E o zaman sana düşük kalmaz mı? Hiçdeğilse büyük seviye al :)
gayet güzel tavsiye ederim ama sikilmadan çöz ve yapamadıklarını mutlaka bilen birine çözdür toplama cikarmadan başla geçme oraları önemsemyip
18 Yorumla
+1 yılMatematiğim iyidir, severim. Sorularını bana sorabilirsin sabırla cevaplarım. Kendini geliştirmen için de 0'dan matematik kitapları, siteleri var. Onlara bir bak.
01 Yorumla
+1 yıltoplama çıkarmayı 7 günde anlatan, çok gaz veren ve 1 soru gösterip 3 farklı tarzda soru soran bir kitap.
15 Yorumla- +1 yıl
18. günde falan bırakmıştım kitabı 1 aya yaymış zaten. 7 gün toplama çıkarma anlatıyor l*n biz salak mıyız o kadar dedim. Sonra sana tek tarzda soru öğretiyor sonra sorular sorunda 3-4 farklı tarzda soru çıkıyor ve sen ona o sana bakıyor.
- +1 yıl
sadece 1 şey öğrendim o kitaptan işlem önceliği başka faydası yoktu bana
- +1 yıl
Bende aldım gerçekten iyi bir kitap. O kitabı bitirdikten sonra normal kpss kitaplarına geç ben kendime son bir ay kala yapmıştım bunu 14 net yaptım bu sene işi sıkı tutuyorum baya bir araştırma yaptım yani bu konuda
+1 yılÇok basit ilk okul seviyesi gibi benimde matematiğim kötü ama yani çok basit kaçar fem İlkadım veya Limit dene bence
010 Yorumla- +1 yıl
:) antrenmanlarla matematik 3-8. Sınıflar arası gibi
- +1 yıl
Yok gerçekten belki benim matematiğim senden kötüdür çok kolay kitap
- +1 yıl
Temelden iyi olur bende mat yüzünden 2. Kez hazırlanıyorum
- +1 yıl
Evet o yüzden benim de çok kötü ama bana bile kolay o kitap
- +1 yıl
Aynn öyle
İki tane kitabı var ilkinden başla çok kötüysen çok iyi kitap
01 YorumlaMatematik için yeni başlayacaklar adına yapılacak en güzel şey cdlerden çalışmak. Kitaplarla başlamak anlamsız olur. Sıkar seni bunaltır
05 Yorumla- +1 yıl
7-8. sınıf cdlerden çalış. Ben cog ve tarihi atlas yayncılıgın youtube cdlerinden hallettim. Çünkü hiçbirşey bilmiyordum ordan temel yaptım sonra kitapları açtım baktım aynısını anlatmışlar :)) 8. sınıfların girdiği bir sınav var ya onların mat videolarını incele çok faydasını göreceksin emin ol
+1 yılCok guzel bır kıtap bıraz da olsa daha ıyı matematık sorusu cozer oldum onemlı olan pes etmeden calısmak. Dalga gecerek anlatıyor ne guzel bır kıtap:D
05 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söylıyım hıc yapamıyorsan 10 net yaparsın yani.
- +1 yıl
O zaman pes etmeden o kıtaba calıs zamanla soruları yapmaya baslarsın
gerçekten çok yararlı ama adam gibi her etkinliği hiç sıklmadan çözersen
13 Yorumla
+1 yılSıfırdan başlamıyorsan eğer ilk kitabı alma 2den başla
08 Yorumla- +1 yıl
İlk kitabı alma yinede ilkokul sevıyesınde ılk kıtap cunku ya da al ya ince bilgi veriyor bı kac tane onun için değer belki mani olmıyayım şimdi giden üç kuruş olsun
- +1 yıl
Sen naptın ya anne karnından yeni mi çıktın :D ilk kitabı al düzenli çalış bu arada ilk dediğimede alınma lütfen :)
- +1 yıl
Kırılgan bir yapın vardır diye dedim neyse sen artık bunlara çalışarak düzeltirsin yardımcı olur sana iyi günler :)
- +1 yıl
rica
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de almak istiyorum kitabı, nasıl faydası oldu mu?
00 YorumlaGüzel kitap ama bir yerden sonra bunaltıyor.
03 YorumlaBaya övüyorlar bende alacam
17 YorumlaSpor konusunda 339 cevap paylaştı. Matematik biliyorum da bir işe yaramıyor
010 YorumlaÇok yararlı olur o dan başlayacaksan eğer
01 Yorumla
+1 yılBen özel ders veriyorum, ilgileniyorsan eğer...
11 YorumlaBen de almıştım geçen yıl gayet güzel.
01 Yorumla12 sınıfta almıştım geliştiriyor güzel
07 Yorumla0dan başlayanlar için çok iyi.
00 Yorumlasoruların için yardım edebilirim
03 Yorumlabelirttiğin gibi antreman yap
00 Yorumla
+1 yılNe kadara aldın?
03 Yorumla- +1 yıl
Bende ygsye hazırlanıcam bu sene. matematik pert inşallah işimi görür bu kitap
o bizi düşünsün.
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı