Eğitim & Kariyer Hosteslik mesleğini tavsiye eder misiniz? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hostesliğin avantajları dezavantajları nelerdir? Maaşı çok iyi diye biliyorum ama düzenleri yokmuş yorucu bir meslekmiş. Sizce herşeye rağmen yapılabilir mi? Hosteslik mesleğini tavsiye eder misiniz? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Cevapla Maaş Soruları Meslek Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Sürekli uçuş halinden dolayı basınç vücuda bir şey yapıyor diye rivayetler var bilmiyorum. Başka dezavantajı yok sanırım 0 0 Yorumla
hazazel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Iyi derecede ingilizce ve ispanyolcan var ise evet tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Alara_yseva Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bedavadan uçuyosun işte bir sürü şehir, ülke dez avantajı da uçak kazası 🤭 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencede güzel yeterli dil olduktan sonra bence çok mantıklı bir meslek. Kıyafetleride hoş😂 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 786 cevap paylaştı. Türk gencine hostesligi sevdiren kadin jüjü😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ya 😂😂😂😂 izlerdim bende önceden Yorumla
Ahmetcannn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Havalı bir meslek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl maasi iyi😁 Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Kocan rahat eder Yorumla