Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde kaçırdım onu bize gittik tüm gece vakit geçirip sabaha doğru döndük
Güncellemeler
+1 yıl
Ama hapishane müdürü eski sevgilim ve bana kafayı taktı onu başka yere gönderir mi çok korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
çocuğun senle beraberken vukuatsız tek bir saniyesi bile yok. sen riske atar mıyım diyorsun. bulmuş memur kızı. parasını yicek açık net. Prison break yeminle
Belanı arıyorsun. Duygusal boşluğun ve dolayısıyla zaafin var. Ama bu adam sana sorun getirir. Mesleğini de kaybedersin.
Güzel dizi çıkar bu senaryodan ama geliştirmen lazım
Ne alaka ya
Ne içtin söylesene bu kafa bana da lazım belki sayende yazar olurum mk
Hayır ya gerçek
Allah aşkına söyle ya ne içtin şu an senin kafa bana lazım
Kızım kendine gel
Tamam anne
çıktıkdan sonra flörtleşseniz kimse anlamaz öyle dene
Erkekler cezaevinde bir bayan gardiyan yani imfaz koruma memuru homöm
fantezi kuruyor resmen öyle şey mi olur
@göksuu0 kesinlikle libido tavan yapmış bunda 😂
O nasıl iş öyle erkek koğuşta kadın gardiyanın işi ne
Gerçekten troll ciddiye mi aldın
@Manyakbirhatun bari destekli at dedim 😂
@Manyakbirhatun biliyor uz trol olduğunu ama yaratıcı yorumlar geliyor eğlenceli oluyor okuması
Mk sabah sabah ne yedin içtin bu senaryo aşkı nerden geliyo 😂😂
Ne senaryosu ya
Mal ceza evlerinde kadın erkek apayrı erkeklere kadınlar bakamaz önce bil sonra salla
Bizim burada bakıyolar
Marstasın galiba
Hayır cidden burada böyle hatta bi jandarma bana aşık olup kaçırdı benim ki cinnet geçirip kaçmış içerden yalvardılar kızı getir diye o gelmezse girmem içeri dedi
@Baldur44 kardeş Allah aşkına uzatma şimdi sana da diyecek şimdi aşıksın diye ihale sana kalacak :)
Ne alaka ya ne diyon
@Baldur44 cezaevi müdüründen girdi mahkumdan devam etti şimdi jandarma diyo birazdan hakim savcı avukatı da katacak işin içine devleti de cokertecek
Evet hayır yani kıskandı isen defol git evet mahkemeye mahkum götürdük hakim beni takıntı yapıp içeri girdi
Al işte ya :) valla burdakilere diyim iş Cumhurbaşkanına kadar gidiyo terk edin buraları ;)
Cumhur başkanı değil ama kaymakam bana yürüdü ifşa ettim atıldı görevinden kıskanıyo olabilirsin ama seni bağlamaz
Ne yalan diyim kıskandım valla şu kafadan bana da lazım :) ne güzel tüm memleketi peşinden kosturuyo baksana
Bide şöyle bişey var ben okumadan gardiyan oldum hapishane müdürü eski sevgilim 15 binle çalışıyorum
İkinizde s2tirip gidin özele yazmayın
Sen git kıskandın sanırım
Bir savcıya metres olmuşluğum var
Belediye başkanı da bana nude attı
beni seviyorsan burada durma çık burdan de , sen burdayken olmaz öyle şeyler de tabi sende seviyorsan
Mahkum derdini gardiyana anlatırmış ama senin dedin olamaz kanka bayana bayan gardiyan erkege erkek gardiyan bakar.
Film senaryosu gibi iyi kafa buldun
Ben inanmıyorum soruna
kadın gardiyan daha doğrusu infaz koruma memuru, erkekler bölümünde çalışmaz..
Maşallah mıknatıs gibisin bütün suç unsurları sende :) aslında senin gibilerine atsalar içeri ortalık nefes alır biraz :)
hahhahaa ezikmisin len :D hırsıza ite uğursuzamı aşık oldun
Evet
tam bi s ürtüksün kendinide s iktirmişsin bula bula it kopuğumu buldun yazık acıyorum sana :D :D
Evet * biriyim daha neler yapcam gör grup bile
vay seni gidi s ürtük seni yap bakalım tam bi orspu olmuşsun bende s ikmek isterdim o amcığını mahkumlar yaşadı heepsine s iktir kendini delice tammmı
Tamam canım seve seve işim bu benim
bende s ikeyim bebeğim olmaz mı a mını delice s ikerim iyi s ikiciyimdir :D
konuşalım
Daha küçüksün sen beybim
senin yaş kaç bebeğim bi de bakalım iyi s ikiciyim diyorum sana olgunlarlada çok takıldım ben hepsi memnun seks ve fantezi bilgim çok benimle bi s ikişsen y arrağımın hastası olursun
Kes
len bi yaşını de bende dicem yaşımı
nasıl yani kadın gardiyanlar erkek bölümüne de bakıyor mu
O kafadan bende istiyorum
Olay doğru ben ordaki havalandırmayım
Oradaki kafa atılan gardiyan benim olay gerçek
Başına bela alcaksın bak dua et benim ki görmüyor yine kafa atardı
Maksat dedikodu dönsün işte😂
bulaşmamanı tavsiye ederim
Kurtlarvadisinin senaristi bu isde
bu senaryodan 6 sezon dizi çıkar :)
bu şekilde sürükleyici senaryo bekliyoruz :)
Hangi filmi seyrettin
İş yerinde aşk kötü sonuçlar doğurur
Sana mı kafa attı shahajah
bu ne ya 10 bölümlük dizi çıkar bu senaryodan :)
Güzel hikaye haaa bu da
Hmm onu pembe odaya cek bazen
Baska ulke sanirim
Çok hayal kuruyosun sen
Ne bicim akillisin se
bir de ciddiye alıp cevap vermişler
aynen.. gardiyan..
Evlen hemen
Kurguya puanım 2.
Meksika mı orası
Aynen ayneeen
Kötü senaryo.