İngilizce için hangi yolu izlemeliyim
Eğitim Seti
Dil Kursu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Grammer için kesinlikle dil kursu ya da bir öğretici gerekiyor. Konuşmak için de dil bilen bir arkadaş. Grammer öğrenmesi kolay zaten ama sorun konuşmak da. bunu sadece sen çoze bilirsin. Konuşmaktan korktuğun sürece hiçbir öğretmen yardımcı olmaz.
Teorik olmuş.
Değil ama bizzat kendi tecrübem.
Advanced English sahibi oldun mu?
I will be happy if y send to me a message.:)
İn english
IELTS sınavından 7.5 buan aldım. Bunu için 2 yıl uğraştım. Ayrıca ileri derecede Rusça biliyorum. Aynı zamanda 2 tane daha farklı dilde konuşabiliyorum. Dip not ( Türkiye de değilim)
Belli. Türkçe zayıf.:)
Evet ama bunada şükür.
Bu yaşta bu ne hız?
Yaşam şartları bazı şeyler mecbur yet den!
Mesaj atarsan biraz daha bilgi sahibi olmak isterim.
Hiç gerek yok!
19 yaşta bu kadar dil. Pek inanamadım. Neyse. İyi günler.
😅
Size de iyi günler!
Eğer kurs düşünmüyorsan Youtubeden FYMOL THE LANGUAGE HACKER TR kanalını öneririm arkadaş çok güzel anlatıyor basit ve anlaşılır. Kelime bilginizi arttırmak içinde not kağıtlanarına en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını yazıp odanızdaki duvara yapıştırın gözünüz alışır ve yabancı filmler izlemenizi tavsiye ederim yoksa bir yabancıyla konuşacanız zaman afallarsınız size çok hızlı konusuyormus gibi gelir kulak aşinalığı için ingiilzce alt yazılı filmler izleyebilrisiniz.
Konuşmak gerekiyor , pratik istiyor. Bu yıl sonu ben de dil kursuna gitmeyi planlıyorum. Eğitim setleriyle de bir yere kadar gidiyor maalesef. Etrafımda ingilizce konuşabileceğim biri olmadığından konuşamadım mesela. Bu yüzden dil kursu derim.
Alt yazılı filmler izle, yabancı kolay şarkılar dinle kulağın alışsın, kelime hazneni geliştir. Voscreen diye bir uygulama var o da yardımcı olur öğrenmene
Grameri halledince altyazili filmler dusunuyorum evet
Cevap
10Cevap
Duolingo uygulaması 5 günde 20 25 kelime öğrendim gerçekten indirmenizi tavsiye ederim ama ingilizce öğretiyor
İyiymiş ama dilbilgisi çok az bende. Ona ihtiyacım var
Gidip imkanlar dahilinde uygun ülkede öğrenmek en güzeli yaşayarak
Ve en zor olan yöntem
Derler ki dil dile değmeden dil öğrenilmez, sayesinde 3 dil öğrendim, tabi sadece bilgi için😉
Dil kursuna gitmek. Yabancı dil uygulamaları vs şeyler var, onlarada bi bak istersen.
yabancılarla konuşmak yabancı dilde oyun oynamak telefonun dilini değiştirmek
Bence yabancı birisinden ders almak ya da yabancı ülkede yaşamış birisinden ders almak en hızlı-doğru yol
Youtubeda Haluk Tatar ingilizce bak istersen
Oncelikle kurs sonra bol bol. pratik.
Ben online oyundan öğrenmiştim :) Şu aralar fransızca öğrenmeye çalışıyorum.
Doulingo mu?🙃
Heves bitmeyen heves.
Öğreneceğin dilin bulunduğu ülkede bulunmak
Hiç biri parasiz ögren
Nasıl?
Yutuptan temel vidyolar izleye bilirsin nebilim bak nasil evde ögrenilir yabanci dizi izle alt yazili falan uygulama indir telefonuna
Konuşmadan olmuyor
Kurs iyidir.
Dil kursu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?