Eğitim & Kariyer Covid testi ne kadar sürede açıklanır? Shiningdiamond Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Test verdim bugün saat 18.30 gibi ama hala açıklanmadı. Açıklanınca mesaj geliyor diye biliyorum Güncellemeler+1 yıl Pozitifmisim 🥺Karantina sürecim başlamış bulunmakta... Covid testi ne kadar sürede açıklanır? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aciklaninca pozitifse seni ararlar degikse haber vermezler. Enabizdan girip ogrenebilirsin. Ben 50 civari test oldum uzman olduk bu konuda artik. 1 7 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Mesaj geldi aramadilar. Pozitif çıktım 🥺 Yorumla sewen +1 yıl Gecmis olsun umarim iyisindir Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Teşekkür ederim. İdare eder şu an bı sorun yok umarım iyi gecer Yorumla sewen +1 yıl Gencsin sagliklisin korkacak bisey yok beslenmene dikkat et yeter. Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Yani yurtta dikkat edilebilecek kadar ederim artik Yorumla sewen +1 yıl Moral bozacak bisey yok, zaten hepimiz eninde sonunda geciricez. Ders calis, film izle bos vaktinde. Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Aynen zaten sınav falan yaklaşıyor mecbur caliscam. Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Mavi3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Pozitif olsaydın şimdiye kadar ulaşırlardı sana. Merak etme 0 13 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Bilemiyorum baya gecikti Yorumla Mavi3545 +1 yıl Ben geçtiğimiz haftalarda pozitif oldum inanılmaz bir telefon trafiği oluyor😂😂😂 Yorumla Mavi3545 +1 yıl Merak etme bence negatifsin Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Umarım negatiftir ya🙏 Yorumla Mavi3545 +1 yıl Anlarsın covid olup olmadığını farklı bir yapısı var Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Grip oldugunu düşünüyorum ben zaten ama ne bileyim test yaptırdım o kadar negatif diye mesaj gelse tamamen rahatlarim Yorumla Mavi3545 +1 yıl Maalesef negatif diye mesaj gelmiyor diye biliyorum e nabız yokmu bak ordan Yorumla Mavi3545 +1 yıl Noldu test belli oldumu Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Pozitif çıktım Yorumla Mavi3545 +1 yıl Hadi ya çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın,,, Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Umarım ya. Sağol Yorumla Mavi3545 +1 yıl Karantina süreci baya zorlu oluyor ama yapacak bişey yok KS de yorum yaparsın bol bol😂😂 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Ahaha sınavlarım da var 2 hafta sonra onlara da bakarım artık. Malum odadan çıkış olmayacak 😂😂 Yorumla
scuroreiflessione Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl En geç sabah gelir herhalde, benim de sabaha karşı gelmişti 0 1 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Beklicez bakalim Yorumla
norton360 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl E nabız dan gir bak. Negatiftir. Aksi olsa bir çok mesaj alırdın, 0 5 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Negatif olunca da mesaj gelmesi gerekmiyor mu Yorumla norton360 +1 yıl Hayır. Yorumla scuroreiflessione +1 yıl Geliyor negatif olunca da Yorumla norton360 +1 yıl 7 kere teste girdim hiçbirinde mesaj gelmedi. Yorumla scuroreiflessione +1 yıl Hımm, bilmiyordum. Yani bizimkilere gelmişti. Gelmiyorsa öyledir zaten. Pki. Yorumla
epidomes Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl izalasyonu mixsi pcrı derken 1 saattede çıkabilir, 24 saattede çıkabilir şu ara baya yoğun malum vakalar arttı 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 536 cevap paylaştı. Öğleye doğru alırsın sonucu vaka çok 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normalde açıklanır gece yarısına kadar 0 1 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Evet işte de aciklanmadi Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. 1 saat sonra açıklanır 0 0 Yorumla
motorlu-20 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl geçmiş olsun 0 2 Yorumla Shiningdiamond 1 yıl Abi yıllar önceydi o Yorumla motorlu-20 1 yıl biliyom Yorumla
Kaan34j Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sabaha açıklanır 0 2 Yorumla Kaan34j +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2 saat falan max. 0 1 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Baya zaman geçti Yorumla
Bokswsw Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sabah 9 0 1 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Baya gec ya 6-10 saat içinde gelir demişlerdi de Yorumla
birgunözlermisin Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Neden ki 0 1 Yorumla Shiningdiamond +1 yıl Test yaptim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aciklaninca pozitifse seni ararlar degikse haber vermezler. Enabizdan girip ogrenebilirsin. Ben 50 civari test oldum uzman olduk bu konuda artik.
Mesaj geldi aramadilar. Pozitif çıktım 🥺
Gecmis olsun umarim iyisindir
Teşekkür ederim. İdare eder şu an bı sorun yok umarım iyi gecer
Gencsin sagliklisin korkacak bisey yok beslenmene dikkat et yeter.
Yani yurtta dikkat edilebilecek kadar ederim artik
Moral bozacak bisey yok, zaten hepimiz eninde sonunda geciricez. Ders calis, film izle bos vaktinde.
Aynen zaten sınav falan yaklaşıyor mecbur caliscam. Teşekkür ederim 🙏
Pozitif olsaydın şimdiye kadar ulaşırlardı sana. Merak etme
Bilemiyorum baya gecikti
Ben geçtiğimiz haftalarda pozitif oldum inanılmaz bir telefon trafiği oluyor😂😂😂
Merak etme bence negatifsin
Umarım negatiftir ya🙏
Anlarsın covid olup olmadığını farklı bir yapısı var
Grip oldugunu düşünüyorum ben zaten ama ne bileyim test yaptırdım o kadar negatif diye mesaj gelse tamamen rahatlarim
Maalesef negatif diye mesaj gelmiyor diye biliyorum e nabız yokmu bak ordan
Noldu test belli oldumu
Pozitif çıktım
Hadi ya çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın,,,
Umarım ya. Sağol
Karantina süreci baya zorlu oluyor ama yapacak bişey yok KS de yorum yaparsın bol bol😂😂
Ahaha sınavlarım da var 2 hafta sonra onlara da bakarım artık. Malum odadan çıkış olmayacak 😂😂
En geç sabah gelir herhalde, benim de sabaha karşı gelmişti
Beklicez bakalim
E nabız dan gir bak. Negatiftir. Aksi olsa bir çok mesaj alırdın,
Negatif olunca da mesaj gelmesi gerekmiyor mu
Hayır.
Geliyor negatif olunca da
7 kere teste girdim hiçbirinde mesaj gelmedi.
Hımm, bilmiyordum. Yani bizimkilere gelmişti. Gelmiyorsa öyledir zaten. Pki.
izalasyonu mixsi pcrı derken 1 saattede çıkabilir, 24 saattede çıkabilir şu ara baya yoğun malum vakalar arttı
Öğleye doğru alırsın sonucu vaka çok
Normalde açıklanır gece yarısına kadar
Evet işte de aciklanmadi
1 saat sonra açıklanır
geçmiş olsun
Abi yıllar önceydi o
biliyom
Sabaha açıklanır
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
2 saat falan max.
Baya zaman geçti