Hep kadın çalışan olduğu için olabilir bilmiyorum. Normalde böyle değilimdir çünkü. :/ Resmen aşağıda eklediğin resimdeki adam gibi oluyorum ya. Nasıl hareket etmeliyim?
İş yerinde çok utangaç ve çekingenim. Bunu nasıl yenerim?
Tam olarak nasıl olmak istiyorsunuz ki? Kadınlarla şakalaşmak, imali iş atmak, evli bekar fark etmez depar atarak yürümek vs olan erkeklerden bıktı insanlar, eger efendiliktense cekingenliginiz bu sizi rahatsiz etmesin boyle devam edin.
Tatlım, kendine bak. Kıyafetlerini iyi seç, bakımını yap. Kendine iltifat et. Kendini yücelt. Kendini sev. Ahh yazarken bile havaya girdim. Kısaca özgüven dış görüşünüz ile paraleldir. Prestijjjj. Bu arada burcun ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tam olarak nasıl olmak istiyorsunuz ki? Kadınlarla şakalaşmak, imali iş atmak, evli bekar fark etmez depar atarak yürümek vs olan erkeklerden bıktı insanlar, eger efendiliktense cekingenliginiz bu sizi rahatsiz etmesin boyle devam edin.
Zamanla, aynı ortamda bulunarak alışırsın bence. Çok kasmamalısın kendini, kendi içinde bu kadar sorun etmemelisin. Yoksa bu süreç daha da uzar
Kadın erkek eşitliği üzerinde yoğunlaş. Kadınlarla da erkeklerle konuşur gibi rahat konuş. (argo ve kaba olmamak şartıyla)
Tatlım, kendine bak. Kıyafetlerini iyi seç, bakımını yap. Kendine iltifat et. Kendini yücelt. Kendini sev. Ahh yazarken bile havaya girdim. Kısaca özgüven dış görüşünüz ile paraleldir. Prestijjjj. Bu arada burcun ne?
Allah yardımcın olsun.
Çalısanlar etek ve ince çorap giyiyor tahminim doğru mu
utanarak utanmak senin icin koru biseymi
Zamanla