Annem onlyfans yaptigimi biliyor ve amerikaya gitmek istiyorum. Ne yapayim ben?

Senelerdir amerikada okumak istiyordum disaridaki burslara basvurdum amerikadan ve 2 yillik community collegelara kabul aldim. Liseden mezun olur olmaz gitmem gerekiyor iken bir yil ara verdim tr’de okumamak icin. Simdi bu sene de tr de bir uniye gidiyorjm ama ruhum orada degil ingilizcem amerikali gibi oldugundan kimse beni anlayamiyor bisey soyliyince aile evinde kalmaktan biktim. Simdi onlyfans a basladim 1500 dolar kazandim acaba para biriktirip kendim mi gitsem diyorum.. annem avrupada oku diye gecen sene basvuru yapmisti benim adima fakat ben istemedim simdi de ben kendim avrupaya basvurdum nolur nolmaz diye ama annem ben denmistim diyor kimse beni anlamiyor gibi hissediyorum her burs bakisimda yorgun hissediyorum stress oluyorum. Cene ameliyati olucam bu sene birde bir ay icinde. Kiz adkadasim da amerikada hep telefonda uyuyakaliyoruz hep yorgun gezmekten sikildim lutfen yardim edin turkiyede kalamam artik.. okulum temmuzda bittiginden WOrk and travel da yapamiyorum. Annem onlyfans yaptigimi biliyor fakat resimlerimi gormek istiyor ben izin vermiyorum beni kotu hissettiriyor sadece amerikada kendi dairemi istiyorum lutfen yardim edin ne yapsam?
Annem onlyfans yaptigimi biliyor ve amerikaya gitmek istiyorum. Ne yapayim ben?